KAMURAN AKŞAR FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON KOCAELİSPOR!

Spor 30.06.2022 - 13:26, Güncelleme: 30.06.2022 - 13:26
 

KAMURAN AKŞAR FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON KOCAELİSPOR!

KAMURAN AKŞAR FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON KOCAELİSPOR!

İzmit Belediyesinin Kocaelispor’un efsanelerinden Kamuran Akşar için organize ettiği futbol turnuvasının finalinde Yeşilovaspor’u 2-0 yenen Kocaelispor, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. FİNAL GİBİ BİR KARŞILAŞMA İzmit teki futbol kulüplerinin U11 yaş kategorisinde rekabet ettiği 32 takımın şampiyonluk adına ter döktüğü İzmit Belediyesi Kamuran Akşar Futbol Turnuvası’nda heyecan son buldu. Cephanelik Spor Tesisleri’nde oynanan final günü, saat 10.45’te 41 İzmit FK ile Marmara FK arasındaki müsabaka ile başlangıç yaptı. Oldukça çetin mücadelelerin yaşandığı karşılaşmada rakibi önünde 1-0’lık skorla galip gelen 41 İzmit FK, turnuvayı üçüncü sırada bitirdi. Sahadan yenik ayrılan Marmara FK ise organizasyonu dördüncü sırada tamamladı. KÖRFEZİN GELECEĞİ DAHA ETKİLİ BİR GÖRÜNTÜ ORTAYA KOYDU Üçüncülük müsabakasının hemen sonrasında saat 11.30’da Kocaelispor ile Yeşilovaspor şampiyonluk parolası ile sahaya giriş yaptı. Yeşilovaspor’a oranla daha etkili bir görüntü ortaya koyan Kocaelispor, müsabakayı 2-0 kazanarak İzmit Belediyesi Kamuran Akşar Futbol Turnuvası’nın zirvesinde yer aldı Organizasyona katılan 32 takımın hazır bulunduğu finalde bütün ekiplere madalya ve çeşitli hediyeler dağıtılırken, ilk dört sıradaki takımlara kupa ve madalya ile beraber hediye çeki verildi.  
KAMURAN AKŞAR FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON KOCAELİSPOR!

İzmit Belediyesinin Kocaelispor’un efsanelerinden Kamuran Akşar için organize ettiği futbol turnuvasının finalinde Yeşilovaspor’u 2-0 yenen Kocaelispor, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

FİNAL GİBİ BİR KARŞILAŞMA

İzmit teki futbol kulüplerinin U11 yaş kategorisinde rekabet ettiği 32 takımın şampiyonluk adına ter döktüğü İzmit Belediyesi Kamuran Akşar Futbol Turnuvası’nda heyecan son buldu. Cephanelik Spor Tesisleri’nde oynanan final günü, saat 10.45’te 41 İzmit FK ile Marmara FK arasındaki müsabaka ile başlangıç yaptı. Oldukça çetin mücadelelerin yaşandığı karşılaşmada rakibi önünde 1-0’lık skorla galip gelen 41 İzmit FK, turnuvayı üçüncü sırada bitirdi. Sahadan yenik ayrılan Marmara FK ise organizasyonu dördüncü sırada tamamladı.

KÖRFEZİN GELECEĞİ DAHA ETKİLİ BİR GÖRÜNTÜ ORTAYA KOYDU

Üçüncülük müsabakasının hemen sonrasında saat 11.30’da Kocaelispor ile Yeşilovaspor şampiyonluk parolası ile sahaya giriş yaptı. Yeşilovaspor’a oranla daha etkili bir görüntü ortaya koyan Kocaelispor, müsabakayı 2-0 kazanarak İzmit Belediyesi Kamuran Akşar Futbol Turnuvası’nın zirvesinde yer aldı Organizasyona katılan 32 takımın hazır bulunduğu finalde bütün ekiplere madalya ve çeşitli hediyeler dağıtılırken, ilk dört sıradaki takımlara kupa ve madalya ile beraber hediye çeki verildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.