Dilovası

Aylin Nazlıaka Kocaeli’ye geliyor

Kocaeli 14.12.2022 - 15:17, Güncelleme: 14.12.2022 - 15:17
 

Aylin Nazlıaka Kocaeli’ye geliyor

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Cuma günü biz dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ye geliyor. İl Başkanlığında düzenlenecek ziyaretlerin ardından Gebze ve Darıca ilçe başkanlığı ziyaretleri de yapılacak.

Program şöyle:  12.00 Basın açıklaması ve yeni kadın üyelerimize rozet taktimi (Yer: İl Başkanlığı Binası) 14.00 Darıca İlçe Başkanlığı 15.00 Darıca YGO tekstil ziyaret  16.00 Gebze İlçe Başkanlığı 16.00- 16.45 Birleşik Metal 1 Nolu Şube ziyareti - Şube Başkanı Selçuk Çiftçi ve Kadın Komisyonu Temsilcisi Gamze Fırat  17.00-17.45 Birleşik Metal 2 Nolu Şube ziyareti - Şube Başkanı Necmettin Aydın ve Kadın Komisyonu Temsilcisi Mehtap Doğan Demir  Konu: Metal işçisi kadınların iş hayatındaki ve siyasetten kaynaklı genel sorunları 18.00 - 18.30 Eğitim Sen Gebze Şube ziyareti - Şube Başkanı Eylem Bahadır ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Konu : Eğitim emekçilerinin sorunları- Kocaeli’de vakıf cemaat tarikatların okullara girmesi, Anayasaya aykırı seminerler düzenlenmesi örn; değerler eğitimi  19.00 İzmit Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde Batı Trakya, Rumeli Türkleri Derneği, Trakya illeri Derneği. Yalakdere Derneği (Balgöç) kadın üyeleri ile buluşma  21.00 İlçe Kadın Kolu Başkanları ile toplantısı.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Cuma günü biz dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ye geliyor. İl Başkanlığında düzenlenecek ziyaretlerin ardından Gebze ve Darıca ilçe başkanlığı ziyaretleri de yapılacak.

Program şöyle: 

12.00 Basın açıklaması ve yeni kadın üyelerimize rozet taktimi (Yer: İl Başkanlığı Binası)
14.00 Darıca İlçe Başkanlığı
15.00 Darıca YGO tekstil ziyaret 
16.00 Gebze İlçe Başkanlığı
16.00- 16.45 Birleşik Metal 1 Nolu Şube ziyareti - Şube Başkanı Selçuk Çiftçi ve Kadın Komisyonu Temsilcisi Gamze Fırat 
17.00-17.45 Birleşik Metal 2 Nolu Şube ziyareti - Şube Başkanı Necmettin Aydın ve Kadın Komisyonu Temsilcisi Mehtap Doğan Demir 
Konu: Metal işçisi kadınların iş hayatındaki ve siyasetten kaynaklı genel sorunları
18.00 - 18.30 Eğitim Sen Gebze Şube ziyareti - Şube Başkanı Eylem Bahadır ve Yönetim Kurulu Üyeleri 
Konu : Eğitim emekçilerinin sorunları- Kocaeli’de vakıf cemaat tarikatların okullara girmesi, Anayasaya aykırı seminerler düzenlenmesi örn; değerler eğitimi 
19.00 İzmit Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde Batı Trakya, Rumeli Türkleri Derneği, Trakya illeri Derneği. Yalakdere Derneği (Balgöç) kadın üyeleri ile buluşma 
21.00 İlçe Kadın Kolu Başkanları ile toplantısı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.