Dilovası

Belediye - İş, Kocaelispor'u ziyaret etti

Spor 27.04.2023 - 12:10, Güncelleme: 27.04.2023 - 12:10
 

Belediye - İş, Kocaelispor'u ziyaret etti

Belediye - İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Kocaelispor'u antrenmanda ziyaret etti. Başkan Ertuğrul Çınar ve yönetim kurulu üyeleri takıma baklava ikramında bulundu

ENGİN KOYUN TEŞEKKÜR ETTİ Kocaelispor'un dün yapılan antrenmanda yine ziyaretçisi  vardı. Belediye - İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Kocaelispor'u antrenmanda ziyaret etti. Şube Başkanı Ertuğrul Çınar önderliğindeki heyet futbolculara baklava ikram etti. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun yapılan nazil ziyaret için teşekkür etti. Koyun: " Nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran ve Kocaelispor’umuza şampiyonluk yolunda başarı dileklerinde bulunan, Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Sn. Ertuğrul Çınar ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz." dedi.  
Belediye - İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Kocaelispor'u antrenmanda ziyaret etti. Başkan Ertuğrul Çınar ve yönetim kurulu üyeleri takıma baklava ikramında bulundu

ENGİN KOYUN TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaelispor'un dün yapılan antrenmanda yine ziyaretçisi  vardı. Belediye - İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Kocaelispor'u antrenmanda ziyaret etti. Şube Başkanı Ertuğrul Çınar önderliğindeki heyet futbolculara baklava ikram etti. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun yapılan nazil ziyaret için teşekkür etti. Koyun: " Nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran ve Kocaelispor’umuza şampiyonluk yolunda başarı dileklerinde bulunan, Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Sn. Ertuğrul Çınar ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz." dedi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.