Darıca G.B rövanşı vermek istemiyor

Spor 30.01.2015 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca G.B rövanşı vermek istemiyor

3.lig 1.grupta liderliğini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 19’ncu haftasında sahasında konuk edeceği Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün noktalıyor.

Bugün son idmanını yapacak olan sarı yeşilliler, kampa girerek şampiyonluk yolundaki kritik Niğde Belediyespor maçına odaklanacak. Lider Darıca G.B, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-0 yendiği rakibini Darıca’dan da eli boş göndererek zirve yolunda zor bir maçı daha kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon sahasında oynadığı 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alan Darıca G.B rakip filelere 10 gol bırakırken kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Sahasında bileği bükülmeyen lider, aynı tarifeyi Niğde temsilcisine de uygulayarak rakibine fırsat vermek istemiyor. DARICA’NIN ARDINDAN EN BAŞARILI DEPLASMAN TAKIMI Niğde Belediyespor ise deplasmanda gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Darıca G.B’nin ardından deplasmanda en çok puan toplayan ekip olan Niğde Belediyespor, dış sahada sadece 1 kez yenildi. Ligin güçlü ekiplerinden Tuzlaspor’a 2-1’le boyun eğen Niğde ekibi, bunun haricinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Rakip ağlara 13 gol atan konuk ekip, kalesinde ise 4 gol gördü. Ligde oynadığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Niğde Belediyespor, son 3 maçta ise sahadan beraberliklerle ayrıldı.
3.lig 1.grupta liderliğini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 19’ncu haftasında sahasında konuk edeceği Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün noktalıyor.

Bugün son idmanını yapacak olan sarı yeşilliler, kampa girerek şampiyonluk yolundaki kritik Niğde Belediyespor maçına odaklanacak. Lider Darıca G.B, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-0 yendiği rakibini Darıca’dan da eli boş göndererek zirve yolunda zor bir maçı daha kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon sahasında oynadığı 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alan Darıca G.B rakip filelere 10 gol bırakırken kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Sahasında bileği bükülmeyen lider, aynı tarifeyi Niğde temsilcisine de uygulayarak rakibine fırsat vermek istemiyor.

DARICA’NIN ARDINDAN EN BAŞARILI DEPLASMAN TAKIMI

Niğde Belediyespor ise deplasmanda gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Darıca G.B’nin ardından deplasmanda en çok puan toplayan ekip olan Niğde Belediyespor, dış sahada sadece 1 kez yenildi. Ligin güçlü ekiplerinden Tuzlaspor’a 2-1’le boyun eğen Niğde ekibi, bunun haricinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Rakip ağlara 13 gol atan konuk ekip, kalesinde ise 4 gol gördü. Ligde oynadığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Niğde Belediyespor, son 3 maçta ise sahadan beraberliklerle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.