Darıca Bilgi Evlerinde Seminerler Devam Ediyor

Darıca 11.02.2015 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Bilgi Evlerinde Seminerler Devam Ediyor

Darıca Belediyesi bünyesinde hizmetlerine devam eden Bilgi Evleri eğitim hizmetlerine devam ediyor.

 Bu çerçevede Pirireis Mahallesi Kültür evi ve Abdi İpekçi Mahallesi Garpark' ta Bilgi evi velilerine yönelik yapılan seminere yoğun ilgi oldu.  Çocuklara olumlu davranış kazandırma konulu seminerde, uzmanlar tarafından çocuklardaki olumlu davranışların artırılması, olumsuz davranışların azaltılması ve ortadan kaldırılması için ailelerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapılırken, veliler merak ettikleri konular hakkında uzmanlara sorular sorarak bilgi edindiler. VELİ ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR Bir yandan velilere yönelik eğitim seminerlerine devam eden Bilgi Evleri diğer yandan da öğretmen ve personelle birlikte veli ve öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuyorlar. 19 Ocak - 06 Şubat tarihleri arasında yapılan veli ziyaretlerinde öğrencilerin durumları hakkında ailelere bilgilendirmeler yapılırken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta zaman zaman veli ziyaretlerine katılarak veliler ve öğrencilerle sohbet ediyor. Eğitim ve öğretimde başarıyı yakalamak için öğrenci ve ailelere düşen sorumlulukların da konuşulduğu ziyaretlerde yarıyıl tatili döneminde 1205 eve ulaşan bilgi evi personelinin hedefi 2. dönem sonuna kadar ziyaret sayısını 2000' e çıkarmak.
Darıca Belediyesi bünyesinde hizmetlerine devam eden Bilgi Evleri eğitim hizmetlerine devam ediyor.

 Bu çerçevede Pirireis Mahallesi Kültür evi ve Abdi İpekçi Mahallesi Garpark' ta Bilgi evi velilerine yönelik yapılan seminere yoğun ilgi oldu.  Çocuklara olumlu davranış kazandırma konulu seminerde, uzmanlar tarafından çocuklardaki olumlu davranışların artırılması, olumsuz davranışların azaltılması ve ortadan kaldırılması için ailelerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapılırken, veliler merak ettikleri konular hakkında uzmanlara sorular sorarak bilgi edindiler.

VELİ ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bir yandan velilere yönelik eğitim seminerlerine devam eden Bilgi Evleri diğer yandan da öğretmen ve personelle birlikte veli ve öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuyorlar. 19 Ocak - 06 Şubat tarihleri arasında yapılan veli ziyaretlerinde öğrencilerin durumları hakkında ailelere bilgilendirmeler yapılırken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta zaman zaman veli ziyaretlerine katılarak veliler ve öğrencilerle sohbet ediyor. Eğitim ve öğretimde başarıyı yakalamak için öğrenci ve ailelere düşen sorumlulukların da konuşulduğu ziyaretlerde yarıyıl tatili döneminde 1205 eve ulaşan bilgi evi personelinin hedefi 2. dönem sonuna kadar ziyaret sayısını 2000' e çıkarmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.