Darıca’da oyumuzu iki katına çıkaracağız!

Darıca 23.02.2015 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca’da oyumuzu iki katına çıkaracağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darıca İlçe Başkanı Kürşat Demir ve ilçe yöneticileri önceki gün Hedef Gazetesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Haber Müdürümüz Muammer Karakaya’ya konuşan MHP Darıca İlçe Başkanı Demir: “Genel seçimde hedefimiz oyumuzu Darıca’da iki katına çıkarmak” dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR Fatih Kürşat Demir şöyle konuştu: “MHP Darıca İlçe yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle üye çalışmalarımıza yoğunlaşmış durumdayız. Şuan mevcutta Bin üyemiz var. Hedefimiz üye sayımızı daha da artırmak. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle temsilcisi atamalarımız devam ediyor. Şuan kadar birçok mahallemizde atama yaptık. Bir aya kalmaz tüm Darıca’da mahalle başkanlarımızın ataması tamamlanacak. Yaklaşan genel seçime güçlü bir şekilde girmek istiyoruz.” EN AZ 3 ADAY İSTİYORUZ Bölgemizden yaklaşan genel seçimde en az 3 aday olmalı diyen Demir konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bölge olarak genel seçimde en az 3 vekil istiyoruz. Bunu genel merkezimiz ile de zaman zaman paylaşıyor her ortamda dile getiriyoruz. Bu bölge partimiz için çok önemli bir bölge. Biz Darıca teşkilatı olarak hedefimiz her zaman yüksek tutuyoruz. Geçen yerel seçimde Darıca’dan yüzde 15 aldık. Biz bu oranı yüzde 25 yapacağız. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ülkemizin MHP’ye ihtiyacı var” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darıca İlçe Başkanı Kürşat Demir ve ilçe yöneticileri önceki gün Hedef Gazetesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Haber Müdürümüz Muammer Karakaya’ya konuşan MHP Darıca İlçe Başkanı Demir: “Genel seçimde hedefimiz oyumuzu Darıca’da iki katına çıkarmak” dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

Fatih Kürşat Demir şöyle konuştu: “MHP Darıca İlçe yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle üye çalışmalarımıza yoğunlaşmış durumdayız. Şuan mevcutta Bin üyemiz var. Hedefimiz üye sayımızı daha da artırmak. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle temsilcisi atamalarımız devam ediyor. Şuan kadar birçok mahallemizde atama yaptık. Bir aya kalmaz tüm Darıca’da mahalle başkanlarımızın ataması tamamlanacak. Yaklaşan genel seçime güçlü bir şekilde girmek istiyoruz.”

EN AZ 3 ADAY İSTİYORUZ

Bölgemizden yaklaşan genel seçimde en az 3 aday olmalı diyen Demir konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bölge olarak genel seçimde en az 3 vekil istiyoruz. Bunu genel merkezimiz ile de zaman zaman paylaşıyor her ortamda dile getiriyoruz. Bu bölge partimiz için çok önemli bir bölge. Biz Darıca teşkilatı olarak hedefimiz her zaman yüksek tutuyoruz. Geçen yerel seçimde Darıca’dan yüzde 15 aldık. Biz bu oranı yüzde 25 yapacağız. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ülkemizin MHP’ye ihtiyacı var” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.