KILIÇ ESNAFIN YANINDA!

Çayırova 08.03.2015 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KILIÇ ESNAFIN YANINDA!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı H.Banu Çürüksulu Demir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karahan ve Hüseyin Murat Kalkan ile birlikte esnafları ziyaret edip dertlerini dinlediler.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı H.Banu Çürüksulu Demir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karahan ve Hüseyin Murat Kalkan ile birlikte başta Özgürlük mahallesi olmak üzere Çayırova esnafları gezen heyet aynı zamanda esnafın belediyeden ve hükümetten beklentilerini sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit ettiler. Esnaftan gelen talepleri not alan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Belediye Başkanı Şevki Demirci çözüm noktasında esnafa açıklamalar da bulundular, bu sorunların giderilmesine ilişkin projelerini anlattılar.  KILIÇ: BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimlerin ülke üzerindeki önemine de dikkat çektiler. Kılıç, bu seçimler Türkiye Cumhuriyetinin bugüne kadar yaşadığı tüm seçim süreçlerinin önünde olduğunu ülkemizin değişim ve gelişimine sebep olacak en önemli seçim olduğunu dile getirirken sözlerine şöyle devam eden Kılıç; Yeni anayasa ve başkanlık sistemi başta olmak üzere Türkiye’nin kaderini etkileyecek bir süreçten geçeceğimizi, 13 yıllık AK Parti kazanımlarının devam etmesi için bu seçimdenzaferle ayrılmalıyız. Bu nedenle bizlere olduğu kadar vatandaşlarımıza da büyük bir görev düşüyor” diye konuştu. DEMİRCİ: ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ise geçilen bir yıl içerisinde önemli işlere imza atıldığını, birçok projenin gerçekleşmesi adına ön çalışmaların yapıldığını bundan sonra Çayırova halkının temel atma ve kurdele kesim törenine hazır olduğunun altını çizdi. Seçimin önemini de dile getiren Başkan Demirci: “7 Haziran seçimlerinin Genel seçim Türkiye için büyük bir önem taşıyor. AK Parti iktidarları döneminde her alanda yapılan devasa çalışmalar, bundan sonrada hızla devam edecek. Bizde bu süreçte hem Türkiye'mize hem de Çayırova'mıza hizmet etmek için bir yola çıktık" dedi.Çayırova esnafı da başta Belediye Başkanı olmak üzere AK Partili heyetin ziyaret programından memnun olduğunu dile getirdiler.        
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı H.Banu Çürüksulu Demir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karahan ve Hüseyin Murat Kalkan ile birlikte esnafları ziyaret edip dertlerini dinlediler.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı H.Banu Çürüksulu Demir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karahan ve Hüseyin Murat Kalkan ile birlikte başta Özgürlük mahallesi olmak üzere Çayırova esnafları gezen heyet aynı zamanda esnafın belediyeden ve hükümetten beklentilerini sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit ettiler. Esnaftan gelen talepleri not alan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Belediye Başkanı Şevki Demirci çözüm noktasında esnafa açıklamalar da bulundular, bu sorunların giderilmesine ilişkin projelerini anlattılar. 

KILIÇ: BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimlerin ülke üzerindeki önemine de dikkat çektiler. Kılıç, bu seçimler Türkiye Cumhuriyetinin bugüne kadar yaşadığı tüm seçim süreçlerinin önünde olduğunu ülkemizin değişim ve gelişimine sebep olacak en önemli seçim olduğunu dile getirirken sözlerine şöyle devam eden Kılıç; Yeni anayasa ve başkanlık sistemi başta olmak üzere Türkiye’nin kaderini etkileyecek bir süreçten geçeceğimizi, 13 yıllık AK Parti kazanımlarının devam etmesi için bu seçimdenzaferle ayrılmalıyız. Bu nedenle bizlere olduğu kadar vatandaşlarımıza da büyük bir görev düşüyor” diye konuştu.

DEMİRCİ: ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ise geçilen bir yıl içerisinde önemli işlere imza atıldığını, birçok projenin gerçekleşmesi adına ön çalışmaların yapıldığını bundan sonra Çayırova halkının temel atma ve kurdele kesim törenine hazır olduğunun altını çizdi. Seçimin önemini de dile getiren Başkan Demirci: “7 Haziran seçimlerinin Genel seçim Türkiye için büyük bir önem taşıyor. AK Parti iktidarları döneminde her alanda yapılan devasa çalışmalar, bundan sonrada hızla devam edecek. Bizde bu süreçte hem Türkiye'mize hem de Çayırova'mıza hizmet etmek için bir yola çıktık" dedi.Çayırova esnafı da başta Belediye Başkanı olmak üzere AK Partili heyetin ziyaret programından memnun olduğunu dile getirdiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.