Hedef Gazetesi ikiye bölündü

Spor 16.03.2015 - 22:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Hedef Gazetesi ikiye bölündü

Hedef Gazetesi başta spor servisi olmak üzere yarın....

Hedef Gazetesi şampiyonluk yolunda önemli bir viraj atlatmak isteyen Darıca G.B'nin İzmir deplasmanını okurlarına canlı olarak yansıtmak için bu şehirde adeta üs kurdu. Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve Spor Servisi Sorumlusu Çağlar Akar ile birlikte Darıca G.B'nin Tirespor karşısındaki mücadelesini takip etmek ve okurlarına canlı olrak aktarmak için uçakla İzmir'in yolunu tutuyor.Bol fotoğraf ve maçın tüm detaylarını sitemizden yarın saat 13.30'dan itibaren takip edebilirsiniz. Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'de ki iki temsilcimiz Çayırovaspor ve Gebzespor Şekerpınar Stadı'nda derbide karşılaşacaklar. Derbinin en önemli detaylarını yarın saat 13.30'dan itibaren sitemizden takip edebilirsiniz. Bu karşılaşmayı Hedef gazetesi Çayırova Temsilcilii kadrosundan Adnan Ayvaz ve Ayşegül Şahin Ayvaz sizler için takip edecek...
Hedef Gazetesi başta spor servisi olmak üzere yarın....

Hedef Gazetesi şampiyonluk yolunda önemli bir viraj atlatmak isteyen Darıca G.B'nin İzmir deplasmanını okurlarına canlı olarak yansıtmak için bu şehirde adeta üs kurdu. Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve Spor Servisi Sorumlusu Çağlar Akar ile birlikte Darıca G.B'nin Tirespor karşısındaki mücadelesini takip etmek ve okurlarına canlı olrak aktarmak için uçakla İzmir'in yolunu tutuyor.Bol fotoğraf ve maçın tüm detaylarını sitemizden yarın saat 13.30'dan itibaren takip edebilirsiniz.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'de ki iki temsilcimiz Çayırovaspor ve Gebzespor Şekerpınar Stadı'nda derbide karşılaşacaklar. Derbinin en önemli detaylarını yarın saat 13.30'dan itibaren sitemizden takip edebilirsiniz. Bu karşılaşmayı Hedef gazetesi Çayırova Temsilcilii kadrosundan Adnan Ayvaz ve Ayşegül Şahin Ayvaz sizler için takip edecek...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.