Duman Ailesi'nin mutlu günü

Darıca 11.04.2015 - 21:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Duman Ailesi'nin mutlu günü

Darıca'nın tanınmış inşaat malzemeleri şirketi Yapıtaş'ın sahibi Seyithan Duman'ın kardeşi Burhan Duman hayatını Elif Aydoğdu ile birleştirdi.

Yapıtaş İnşatt Ltd Şti'inin sahibi aynı zamanda Darıca'nın özellikle spor camiasının tanınan yüzü Seyithan Duman kardeşi Burhan Duman'ı evlendirdi. Düün sahibi olarak davetlilerle tek tek ilgilenen Seyithan Duman, kardeşinin dünya evine girmesinden dolayı duyduğu mutluluğuda dile getirdi. Hediye ve Nimetullah Aydoğdu'nun güzel kızları  ile hayatını birleştiren Burhan Duman ve çiçeği burnunda eşi Elif Aydoğdu (Duman) çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunur görüntüdeydi. İlbeyolu Yakamoz 2 Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün törenine Kars, Sivas, Kocaeli ve Darıca'nın çevre ilçelerinden bir çok davetli katıldı. Düğün gecesi boyunca davetliler halaylarla ve düğün salonunun zengin sanatçıları tarafından seslendirilen şarkı ve türkülerle eğlendiler.Genç Duman Çifti, "Mutluluğa adım attığımız bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz." dedi. HABER: Adnan AYVAZ
Darıca'nın tanınmış inşaat malzemeleri şirketi Yapıtaş'ın sahibi Seyithan Duman'ın kardeşi Burhan Duman hayatını Elif Aydoğdu ile birleştirdi.

Yapıtaş İnşatt Ltd Şti'inin sahibi aynı zamanda Darıca'nın özellikle spor camiasının tanınan yüzü Seyithan Duman kardeşi Burhan Duman'ı evlendirdi. Düün sahibi olarak davetlilerle tek tek ilgilenen Seyithan Duman, kardeşinin dünya evine girmesinden dolayı duyduğu mutluluğuda dile getirdi. Hediye ve Nimetullah Aydoğdu'nun güzel kızları  ile hayatını birleştiren Burhan Duman ve çiçeği burnunda eşi Elif Aydoğdu (Duman) çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunur görüntüdeydi. İlbeyolu Yakamoz 2 Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün törenine Kars, Sivas, Kocaeli ve Darıca'nın çevre ilçelerinden bir çok davetli katıldı. Düğün gecesi boyunca davetliler halaylarla ve düğün salonunun zengin sanatçıları tarafından seslendirilen şarkı ve türkülerle eğlendiler.Genç Duman Çifti, "Mutluluğa adım attığımız bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

HABER: Adnan AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.