Voleybolda Favoriler Kazandı

Spor 14.04.2015 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Voleybolda Favoriler Kazandı

Çayırova Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen spor şenliğinde müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor.

Önceki gün voleybol branşında oynanan maçlarda hem yıldızlarda hem de küçüklerde favori olan takımlar sahadan galibiyetle ayrıldılar.  Küçük kızlarda Tahsin Tarhan Ortaokulu güçlü rakibi Reysaş Lojistik Ortaokulu’nu 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu. Yıldızlar A grubunda Tahsin Tarhan Ortaokulu ve Mustafa Necati Ortaokulu gruptan çıkmayı garantilerken, B grubunda da Reysaş Lojistik Ortaokulu gruptan çıkmayı garantileyen takım oldu.  Müsabakalarda alınan toplu sonuçlar şöyle:  İSTİKLAL O.O. - 24 KASIM O.O. 0 – 2 KÜÇÜK KIZLAR TAHSİN TARHAN O.O. - REYSAŞ LOJİSTİK O.O. 2 -  0 KÜÇÜK KIZLAR TAHSİN TARHAN O.O. - HASAN TAHSİN O.O. 2 - 0 YILDIZ KIZLAR MUSTAFA NECATİ O.O. - DEMİRSAÇ O.O. 2 - 0 YILDIZ KIZLAR ATATÜRK O.O. - ÇAYIROVA O.O. 2 – 0 YILDIZ KIZLAR 24 KASIM O.O. - REYSAŞ LOJİSTİK O.O. 0 - 2 YILDIZ KIZLAR      
Çayırova Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen spor şenliğinde müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor.

Önceki gün voleybol branşında oynanan maçlarda hem yıldızlarda hem de küçüklerde favori olan takımlar sahadan galibiyetle ayrıldılar.  Küçük kızlarda Tahsin Tarhan Ortaokulu güçlü rakibi Reysaş Lojistik Ortaokulu’nu 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu. Yıldızlar A grubunda Tahsin Tarhan Ortaokulu ve Mustafa Necati Ortaokulu gruptan çıkmayı garantilerken, B grubunda da Reysaş Lojistik Ortaokulu gruptan çıkmayı garantileyen takım oldu. 

Müsabakalarda alınan toplu sonuçlar şöyle: 

İSTİKLAL O.O. - 24 KASIM O.O. 0 – 2 KÜÇÜK KIZLAR

TAHSİN TARHAN O.O. - REYSAŞ LOJİSTİK O.O. 2 -  0 KÜÇÜK KIZLAR

TAHSİN TARHAN O.O. - HASAN TAHSİN O.O. 2 - 0 YILDIZ KIZLAR

MUSTAFA NECATİ O.O. - DEMİRSAÇ O.O. 2 - 0 YILDIZ KIZLAR

ATATÜRK O.O. - ÇAYIROVA O.O. 2 – 0 YILDIZ KIZLAR

24 KASIM O.O. - REYSAŞ LOJİSTİK O.O. 0 - 2 YILDIZ KIZLAR

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.