19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Engel Tanımıyorlar!

Darıca 14.04.2015 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Engel Tanımıyorlar!

Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği kutlu doğum ve polis haftası sebebiyle Darıca Müftülüğünü ve Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ilk olarak kutlu doğum haftası münasebetiyle Darıca Müftülüğüne ziyarette bulundular. Yapılan Ziyarette Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan engellilerin sorunlarına değinirken çözüm noktası bulma yönünde Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ile istişarede bulundu. Bilgiç “Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur.” Dedi ve bu yüzden her zaman engellilerin yanında olacağının altını çizdi. Ziyaret sonunda Bilgiç, nazik ziyaretinden dolayı, Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan’a teşekkür etti.   POLİSLERİ DE UNUTMADILAR Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği müftülük ziyaretinin ardından polis haftası sebebiyle emniyet mensuplarını da unutmadı. Dernek hakkında bilgiler alan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, engellilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, "Yapacağınız her türlü faaliyetlerde yanınızda olmak istiyoruz. Sizleri her zaman sağlıklı birer birey olarak görüyoruz" dedi. Yapılan Ziyarette Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ise polis haftası sebebiyle emniyet mensuplarına teşekkür ve başarı temennilerinde bulundu. Daha sonra ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.      
Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği kutlu doğum ve polis haftası sebebiyle Darıca Müftülüğünü ve Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ilk olarak kutlu doğum haftası münasebetiyle Darıca Müftülüğüne ziyarette bulundular. Yapılan Ziyarette Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan engellilerin sorunlarına değinirken çözüm noktası bulma yönünde Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ile istişarede bulundu. Bilgiç “Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur.” Dedi ve bu yüzden her zaman engellilerin yanında olacağının altını çizdi. Ziyaret sonunda Bilgiç, nazik ziyaretinden dolayı, Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan’a teşekkür etti.

 

POLİSLERİ DE UNUTMADILAR

Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği müftülük ziyaretinin ardından polis haftası sebebiyle emniyet mensuplarını da unutmadı. Dernek hakkında bilgiler alan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, engellilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, "Yapacağınız her türlü faaliyetlerde yanınızda olmak istiyoruz. Sizleri her zaman sağlıklı birer birey olarak görüyoruz" dedi. Yapılan Ziyarette Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ise polis haftası sebebiyle emniyet mensuplarına teşekkür ve başarı temennilerinde bulundu. Daha sonra ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.