Pazar da fiyatlar yerinde sayıyor

Gebze 18.06.2015 - 22:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Pazar da fiyatlar yerinde sayıyor

Gebze Pazarcılar Odası geçen sene ki Ramazan Ayı’nda uyguladıkları ‘Pazarda Hayat Var’ kampanyasının tekrar bu Ramazan Ayı’nda uygulanmadığını ancak fiyatlarında halen yerinde saydığını açıkladı.

Türkiye’nin bazı ekonomik noktalarında ve piyasalarda hükümetin belirsizliğinden ve seçim sonuçlarından dolayı sıkıntılar yaşanmış olmasına dikkat çeken Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, “Pazar da fiyatlar yerinde sayıyor. Pazar’da hayat var kampayasını uygulamadık ama fiyatları da yükseltmedik. Hal fiyatlarımız ortadadır. Hal fiyatları üzerine koyulan kar miktarlarıda ortada. Bu rakamları karşılaştırdığınızda seçimler öncesi ve sonrası fiyatlarda herhangi bir yükselme olmamaıştır. Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarımız pazarlarımızdan ucuz, lezzetli ve kaliteli ürünlere ulaştırmak gayretindeyiz.”dedi. BAŞ AĞRISI YOK Pazarlarda yaşanan sorunlara da değinen Başkan Ziyaettin Erattır şunları dile getirdi: "Pazarlarda bağırma, çürük mal verme ve argo kelimelerin kullanılması yasak. Bunların denetimini hem Gebze Pazarcılar Odası olarak biz hem de zabıta ekipleri yapıyor. Bu konuyla ilgili 2017'ye kadar eğitimler devam edecek. Vatandaşımız şikayetlerini belediye zabıtalarına ve Gebze Pazarcılar Odası'na yapabilirler." Erattır, pazarlardaki kapkaç ve hırsızlık olaylarının alınan önlemlerle birlikte yarıya düştüğünü söyledi.
Gebze Pazarcılar Odası geçen sene ki Ramazan Ayı’nda uyguladıkları ‘Pazarda Hayat Var’ kampanyasının tekrar bu Ramazan Ayı’nda uygulanmadığını ancak fiyatlarında halen yerinde saydığını açıkladı.

Türkiye’nin bazı ekonomik noktalarında ve piyasalarda hükümetin belirsizliğinden ve seçim sonuçlarından dolayı sıkıntılar yaşanmış olmasına dikkat çeken Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, “Pazar da fiyatlar yerinde sayıyor. Pazar’da hayat var kampayasını uygulamadık ama fiyatları da yükseltmedik. Hal fiyatlarımız ortadadır. Hal fiyatları üzerine koyulan kar miktarlarıda ortada. Bu rakamları karşılaştırdığınızda seçimler öncesi ve sonrası fiyatlarda herhangi bir yükselme olmamaıştır. Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarımız pazarlarımızdan ucuz, lezzetli ve kaliteli ürünlere ulaştırmak gayretindeyiz.”dedi.

BAŞ AĞRISI YOK

Pazarlarda yaşanan sorunlara da değinen Başkan Ziyaettin Erattır şunları dile getirdi: "Pazarlarda bağırma, çürük mal verme ve argo kelimelerin kullanılması yasak. Bunların denetimini hem Gebze Pazarcılar Odası olarak biz hem de zabıta ekipleri yapıyor. Bu konuyla ilgili 2017'ye kadar eğitimler devam edecek. Vatandaşımız şikayetlerini belediye zabıtalarına ve Gebze Pazarcılar Odası'na yapabilirler." Erattır, pazarlardaki kapkaç ve hırsızlık olaylarının alınan önlemlerle birlikte yarıya düştüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.