Sahiller güven vermiyor

Darıca 29.06.2015 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sahiller güven vermiyor

Bayramoğlu sahilleri mevcut durumuyla güven vermiyor.

Ramazandan dolayı sezonun sahillerin doluluk oranını etkilemekte. Önlem alınmazsa eğer Bayramoğlu sahilleri Ramazandan sonra da boş olacak.  Bayramoğlu sahillerinin yosun ve sularının çamur renginde olması denize giren vatandaşlarıda tedirgin ediyor. Bu durum karşısında vatandaşlar başka il yada ilçe sahillerine gidiyorlar. ‘Burası sadece bizim değil’ İşletmeler sahillerde şezlonglarından şemsiyelerine kadar her şeyi hazırlayıp misafirlerini beklerken denizin bu durumu işletme sahiplerini de düşünüdürüyor. Belediyenin derhal bu olaya engel olması gerektiğini söyleyen işletme sahipleri ‘yer alırken yada kiralanırken yapılan bazı anlaşmalar bu tarz sıkıntıların doğmasına neden oluyor. Ama burası sadece bizim değil. Bizim kazancımız değil. Bu sahillerden aynı zamanda Darıca esnafı da dolaylı da olsa kazanıyor. Biz bu durumla ilgili belediyeyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz’ dedi.  
Bayramoğlu sahilleri mevcut durumuyla güven vermiyor.

Ramazandan dolayı sezonun sahillerin doluluk oranını etkilemekte. Önlem alınmazsa eğer Bayramoğlu sahilleri Ramazandan sonra da boş olacak.  Bayramoğlu sahillerinin yosun ve sularının çamur renginde olması denize giren vatandaşlarıda tedirgin ediyor. Bu durum karşısında vatandaşlar başka il yada ilçe sahillerine gidiyorlar.

‘Burası sadece bizim değil’

İşletmeler sahillerde şezlonglarından şemsiyelerine kadar her şeyi hazırlayıp misafirlerini beklerken denizin bu durumu işletme sahiplerini de düşünüdürüyor. Belediyenin derhal bu olaya engel olması gerektiğini söyleyen işletme sahipleri ‘yer alırken yada kiralanırken yapılan bazı anlaşmalar bu tarz sıkıntıların doğmasına neden oluyor. Ama burası sadece bizim değil. Bizim kazancımız değil. Bu sahillerden aynı zamanda Darıca esnafı da dolaylı da olsa kazanıyor. Biz bu durumla ilgili belediyeyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.