‘SİLAHLA ÖNÜMÜZÜ KESTİLER’

Spor 12.07.2015 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘SİLAHLA ÖNÜMÜZÜ KESTİLER’

Gebzespor Taraftar Grubu Eskiçarşı’nın düzenlediği iftar yemeğine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker burada yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu. İftardan sonra taraftarlarla sohbet şeklinde geçen toplantıda Köşker önemli mesajlar verdi.

Köşker, “Geçmişte bu kulüp çok kötü yönetildi. Biz kulübe iki defa sahip çıktık, yolumuza resmen taş koydular. Biz bu kulübe sanayici işadamından kurulu yönetim yaptık. Kongrede adamları silahla geri çevirdiler. Gebzespor bu durumlardan geçti. Bu insanlar bir daha kulübün kapısından geçer mi? Kombine satışı için gece düzenliyoruz, kombine almamaları yönünde herkes birbirini arıyor. Bunları ilk kez net bir şekilde dile getiriyorum” dedi. BENİM GEBZESPORLULUĞUMU KİMSE TARTIŞAMAZ Gebzespor’a geçmiş dönemlerde destek vermek için yardımcı olmak istediğini ifade eden Köşker, “Tamam destek olalım diyoruz. Kulübün karar defterini getirin, bakalım nasıl işlenmiş diyoruz. Bize hala defteri getirecekler. Kimsenin 1 kuruşluk hayrı yok, gelip bize destek olsana diyorlar. Ben her zaman şeffaf olunmasını söylemiştim. Ama bugün görüyoruz ki doğru işler yapılıyor, kulüp doğru bir şekilde yönetiliyor. Bizde üzerimize düşeni yapacağız. Benim Gebzesporluluğumu kimse tartışamaz. Benim kadar Gebzesporlu birisi varsa gelsin kent meydanında hesaplaşalım. Artık yeni bir sayfa açtık, hep birlikte yolumuza bakacağız” dedi.
Gebzespor Taraftar Grubu Eskiçarşı’nın düzenlediği iftar yemeğine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker burada yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu. İftardan sonra taraftarlarla sohbet şeklinde geçen toplantıda Köşker önemli mesajlar verdi.

Köşker, “Geçmişte bu kulüp çok kötü yönetildi. Biz kulübe iki defa sahip çıktık, yolumuza resmen taş koydular. Biz bu kulübe sanayici işadamından kurulu yönetim yaptık. Kongrede adamları silahla geri çevirdiler. Gebzespor bu durumlardan geçti. Bu insanlar bir daha kulübün kapısından geçer mi? Kombine satışı için gece düzenliyoruz, kombine almamaları yönünde herkes birbirini arıyor. Bunları ilk kez net bir şekilde dile getiriyorum” dedi.

BENİM GEBZESPORLULUĞUMU KİMSE TARTIŞAMAZ

Gebzespor’a geçmiş dönemlerde destek vermek için yardımcı olmak istediğini ifade eden Köşker, “Tamam destek olalım diyoruz. Kulübün karar defterini getirin, bakalım nasıl işlenmiş diyoruz. Bize hala defteri getirecekler. Kimsenin 1 kuruşluk hayrı yok, gelip bize destek olsana diyorlar. Ben her zaman şeffaf olunmasını söylemiştim. Ama bugün görüyoruz ki doğru işler yapılıyor, kulüp doğru bir şekilde yönetiliyor. Bizde üzerimize düşeni yapacağız. Benim Gebzesporluluğumu kimse tartışamaz. Benim kadar Gebzesporlu birisi varsa gelsin kent meydanında hesaplaşalım. Artık yeni bir sayfa açtık, hep birlikte yolumuza bakacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.