19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE ADLİYESİ'NDE KİMSE KALMADI

Gebze 21.07.2015 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE ADLİYESİ'NDE KİMSE KALMADI

Son kararname ile Adliye' de kimse kalmadı.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz tarihinde icra müdür ve icra müdür yardımcılarına ait 2015 yılı yaz kararnamesini açıkladı. Buna göre,  Gebze İcra Müdürü Adnan Özkan, Gaziantep İcra Müdürlüğü’ne atanırken,  Gebze İcra Müdür Yardımcıları Deniz Nizam Malatya İcra Müdür Yardımcılığı’na, Emre Polat Kozaklı İcra Müdür Yardımcılığı’na, Mehrali Kum Elazığ İcra Müdürlüğü Yardımcılığı’na ve Mustafa Öztürk Çiftlik  İcra Müdür Yardımcılığı’na atandılar. Gebze İcra Müdürlüğü’ne ise Erzurum İcra Müdürü Nezih Sivrikaya atanırken, Müdür Yardımcılığına  Diyarbakır İcra Müdür Yardımcısı Seyfettin Özdoğru atandı.  ADLİ TATİL BAŞLADI  Öte yandan Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, 20 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başladı. Adli tatil boyunca Gebze Adliyesi’nde de nöbetçi mahkemeler görev yapacak. Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, bu yıl da 20 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında olacak. Tatilin Ramazan Bayramı’nın ardından başlayacak olması, adli tatil takvimini 4 gün uzatmış olacak. Tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek. Bayram tatili ile birlikte 44 gün olan adli tatil, 31 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. 1 Eylül Salı gününden itibaren de düzene geri dönülecek. Yüksek yargı organları Danıştay, Yargıtay, Askeri Yargıtay ve Askeri Yüksek İdare Mahkemesi’nde de nöbetçi heyetler görev yapacak. Danıştay'da görev yapacak nöbetçi heyet, esastan karar veremeyecek ve yalnızca ‘yürütmenin durdurulmasına’ ilişkin talepleri karara bağlayacak.
Son kararname ile Adliye' de kimse kalmadı.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz tarihinde icra müdür ve icra müdür yardımcılarına ait 2015 yılı yaz kararnamesini açıkladı. Buna göre,  Gebze İcra Müdürü Adnan Özkan, Gaziantep İcra Müdürlüğü’ne atanırken,  Gebze İcra Müdür Yardımcıları Deniz Nizam Malatya İcra Müdür Yardımcılığı’na, Emre Polat Kozaklı İcra Müdür Yardımcılığı’na, Mehrali Kum Elazığ İcra Müdürlüğü Yardımcılığı’na ve Mustafa Öztürk Çiftlik  İcra Müdür Yardımcılığı’na atandılar. Gebze İcra Müdürlüğü’ne ise Erzurum İcra Müdürü Nezih Sivrikaya atanırken, Müdür Yardımcılığına  Diyarbakır İcra Müdür Yardımcısı Seyfettin Özdoğru atandı. 

ADLİ TATİL BAŞLADI 

Öte yandan Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, 20 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başladı. Adli tatil boyunca Gebze Adliyesi’nde de nöbetçi mahkemeler görev yapacak. Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, bu yıl da 20 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında olacak. Tatilin Ramazan Bayramı’nın ardından başlayacak olması, adli tatil takvimini 4 gün uzatmış olacak. Tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek. Bayram tatili ile birlikte 44 gün olan adli tatil, 31 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. 1 Eylül Salı gününden itibaren de düzene geri dönülecek. Yüksek yargı organları Danıştay, Yargıtay, Askeri Yargıtay ve Askeri Yüksek İdare Mahkemesi’nde de nöbetçi heyetler görev yapacak. Danıştay'da görev yapacak nöbetçi heyet, esastan karar veremeyecek ve yalnızca ‘yürütmenin durdurulmasına’ ilişkin talepleri karara bağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.