MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILAR

21.07.2015 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILAR

Suruç'ta canlı bomba saldırısında yaşamını yitirenler, memleketlerine uğurlanıyor. Yan yana dizilen tabutlar yürekleri dağladı. Annelerin ağıtları birbirine karıştı.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde, dün canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren ve otopsileri Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlananlar memleketlerine uğurlanıyor. Patlama kurbanlarının cenazelerinin gönderilmesi nedeniyle düzenlenen törende yaşamını yitirenlerin yakınları tabutlara kapanıp gözyaşı döktü, ağıt yaktı. OTOPSİSİ BİTEN 5 KİŞİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI Suruç'ta dün öğle saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından yaşamını yitirenlerin cenazeleri dün akşam saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeler burada çok sayıda savcı ve doktor nezaretinde otopsileri yapıldı. Sabah saatlerine kadar süren otopsi işlemi tamamlanan patlama kurbanı 5 kişi İstanbul, Samsun, Giresun, Hatay ve Ağrı'ya gönderilirken, kimliği belirlenen diğer 25 kişi ise yapılacak törenin ardından memleketlerine gönderilecek.     TABUTLAR YAN YANA DİZİLDİ Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri tamamlanan 25 kişinin cenazeleri ise tabutla Asri Mezarlık içerisinde bulunan Nakıboğlu Camisi yanındaki Mezarlık Müdürlüğü morguna getirildi. Burada kefenlenerek hazır hale getirilecek tabutlar alana getirildiğinde ise yakınları gözyaşına boğuldu. AĞITLAR BİRBİRİNE KARIŞTI Türkçe ve Kürtçe sloganlar atan kalabalığın karşıladığı tabutlara kapananlar ise uzun süre gözyaşı dökerek ağıt yaktı. Cenazeler gün içerisinde kefenlenmesi işlemi tamamlandıktan sonra yapılacak törenle kentten gönderilecek. Öte yandan Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda halen patlama sonrası getirilen uzuvlar bulunduğu ve bunların kaç kişiye ait olduğunun tespitinin ise henüz yapılamadığı kaydedildi.
Suruç'ta canlı bomba saldırısında yaşamını yitirenler, memleketlerine uğurlanıyor. Yan yana dizilen tabutlar yürekleri dağladı. Annelerin ağıtları birbirine karıştı.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde, dün canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren ve otopsileri Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlananlar memleketlerine uğurlanıyor. Patlama kurbanlarının cenazelerinin gönderilmesi nedeniyle düzenlenen törende yaşamını yitirenlerin yakınları tabutlara kapanıp gözyaşı döktü, ağıt yaktı.

OTOPSİSİ BİTEN 5 KİŞİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Suruç'ta dün öğle saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından yaşamını yitirenlerin cenazeleri dün akşam saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeler burada çok sayıda savcı ve doktor nezaretinde otopsileri yapıldı. Sabah saatlerine kadar süren otopsi işlemi tamamlanan patlama kurbanı 5 kişi İstanbul, Samsun, Giresun, Hatay ve Ağrı'ya gönderilirken, kimliği belirlenen diğer 25 kişi ise yapılacak törenin ardından memleketlerine gönderilecek.

 

 

TABUTLAR YAN YANA DİZİLDİ

Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri tamamlanan 25 kişinin cenazeleri ise tabutla Asri Mezarlık içerisinde bulunan Nakıboğlu Camisi yanındaki Mezarlık Müdürlüğü morguna getirildi. Burada kefenlenerek hazır hale getirilecek tabutlar alana getirildiğinde ise yakınları gözyaşına boğuldu.

AĞITLAR BİRBİRİNE KARIŞTI

Türkçe ve Kürtçe sloganlar atan kalabalığın karşıladığı tabutlara kapananlar ise uzun süre gözyaşı dökerek ağıt yaktı. Cenazeler gün içerisinde kefenlenmesi işlemi tamamlandıktan sonra yapılacak törenle kentten gönderilecek.

Öte yandan Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda halen patlama sonrası getirilen uzuvlar bulunduğu ve bunların kaç kişiye ait olduğunun tespitinin ise henüz yapılamadığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.