Dilovası Belediyespor Transfere Doymuyor

Spor 27.07.2015 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyespor Transfere Doymuyor

Dilovası Belediyespor, Tavşancıl Spor'dan Emrah Karakaya ve Teknik Direktör Çetin Kılıç ile sözleşme imzaladı.

Tavşancıl Spor'dan Emrah Karakaya ve Teknik Direktör Çetin Kılıç'ın imza törenine Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç ve yönetimi katıldı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Karakaya ve Kılıç hedeflerinin  Dilovası Belediyespor'u 1. Amatör kümeden Süper Amatöre kümeye  çıkmak olduğunu belirttiler. Amaçlarının Dilovası Belediyespor'un 1. Amatör kümeden Süper Amatör kümeye çıkmak olduğunu belirten Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç; " Dilovası Belediyespor'un altyapı takımlarında başarıların mimarı olan Çetin Kılıç hocamızı A Takım teknik direktörlüğüne getirerek başarılarının A takımda da sürmesini umuyoruz. Çetin Hocamızın araştırmaları sonucu Çamçukur Spordan İdris Zengin ve  İzmit Belediyespor’dan Cihat Özdağ’ı  geçtiğimiz günlerde takımımıza dahil ettik. Son olarak da Tavşancıl Sporda oynayan  ve başarılı işlere imza atan Emrah Karakaya kardeşimizi de takımıza dahil ettik. İnanıyorum ki Dilovası Belediyespor'da  da başarılarına devam edecektir. Dilovası Belediyespor'a yaptığımız tüm transferler kendilerini kanıtlamış futbolculardır, temenni ederiz ki yeni sezonda Dilovası Belediyespor'da da aynı başarıları gösterirler. Taraftarlarımızdan da bu konuda bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz başaracağımıza tüm gönlümüzle inanıyoruz. Camia olarak yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla teknik heyetimizle bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Gençlerimizin bize ciddi destekleri var. Ben herkese katkılarından ötürü teşekkür ediyorum." dedi.
Dilovası Belediyespor, Tavşancıl Spor'dan Emrah Karakaya ve Teknik Direktör Çetin Kılıç ile sözleşme imzaladı.

Tavşancıl Spor'dan Emrah Karakaya ve Teknik Direktör Çetin Kılıç'ın imza törenine Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç ve yönetimi katıldı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Karakaya ve Kılıç hedeflerinin  Dilovası Belediyespor'u 1. Amatör kümeden Süper Amatöre kümeye  çıkmak olduğunu belirttiler.

Amaçlarının Dilovası Belediyespor'un 1. Amatör kümeden Süper Amatör kümeye çıkmak olduğunu belirten Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç; " Dilovası Belediyespor'un altyapı takımlarında başarıların mimarı olan Çetin Kılıç hocamızı A Takım teknik direktörlüğüne getirerek başarılarının A takımda da sürmesini umuyoruz. Çetin Hocamızın araştırmaları sonucu Çamçukur Spordan İdris Zengin ve  İzmit Belediyespor’dan Cihat Özdağ’ı  geçtiğimiz günlerde takımımıza dahil ettik. Son olarak da Tavşancıl Sporda oynayan  ve başarılı işlere imza atan Emrah Karakaya kardeşimizi de takımıza dahil ettik. İnanıyorum ki Dilovası Belediyespor'da  da başarılarına devam edecektir. Dilovası Belediyespor'a yaptığımız tüm transferler kendilerini kanıtlamış futbolculardır, temenni ederiz ki yeni sezonda Dilovası Belediyespor'da da aynı başarıları gösterirler. Taraftarlarımızdan da bu konuda bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz başaracağımıza tüm gönlümüzle inanıyoruz. Camia olarak yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla teknik heyetimizle bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Gençlerimizin bize ciddi destekleri var. Ben herkese katkılarından ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.