DARICA'DA ÇOCUK SESLERİ YÜKSELİYOR

Darıca 02.08.2015 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA ÇOCUK SESLERİ YÜKSELİYOR

Darıca sahilinde çocuklar yaz tatillerinin eğlenerek geçiriyorlar.

Darıca Belediyesi’nin son zamanlarda yaptığı güzelleştirme projelerinin ardından gündemde olan Darıca sahili, hafta sonu vatandaşların akınına uğradı. Yeşil alanların fazlalığı ve yürüyüş alanlarının geniş olmasıyla çocuklara şehir trafiğinden uzakta bisiklet ve paten sürme keyfi yaşatıyor. Çocuk parkları çocuklara eğlence imkanı sunarken, yeşil alanların varlığı da ailelere yaradı.   Darıca Belediyesinin sahil yolunda kurmuş olduğu kamelyalar sayesinde halk, yemek keyfini açık alanda ve deniz manzarası eşliğinde yapma keyfine kavuştu. Bir zamanlar vatandaşların sadece otopark olarak kullandığı, uyuşturucu ticareti ve kavgaların yoğun olduğu otopark alanı bugün yeşille iç içe ve ailelerin rahatlıkla dolaşacağı sahil parkına eklendi. Güvenlik görevlilerin ve emniyetin devriye attığı sahilde vatandaşlar güven içinde zaman geçiriyorlar.   Yapılan yürüyüş yollarının zemini açısından engelli vatandaşlara da kolaylık sağlayan sahil yolu, engelli vatandaşların sık sık ziyaretine uğruyor. Sahil çalışmalarının ardından balıkçılar her gün Darıca’da balık tutuyorlar. Sahilin bugünkü durumu itibariyle İstanbul’da bir çok sahilden farkı kalmadığı görüldü. Darıca halkı evcil hayvanlarıyla rahatlıkla sahilde dolaşmanın keyfini yaşarken, evlenen çiftlerinde düğünden önce uğradığı plato alanı oldu.              
Darıca sahilinde çocuklar yaz tatillerinin eğlenerek geçiriyorlar.

Darıca Belediyesi’nin son zamanlarda yaptığı güzelleştirme projelerinin ardından gündemde olan Darıca sahili, hafta sonu vatandaşların akınına uğradı. Yeşil alanların fazlalığı ve yürüyüş alanlarının geniş olmasıyla çocuklara şehir trafiğinden uzakta bisiklet ve paten sürme keyfi yaşatıyor. Çocuk parkları çocuklara eğlence imkanı sunarken, yeşil alanların varlığı da ailelere yaradı.

 

Darıca Belediyesinin sahil yolunda kurmuş olduğu kamelyalar sayesinde halk, yemek keyfini açık alanda ve deniz manzarası eşliğinde yapma keyfine kavuştu. Bir zamanlar vatandaşların sadece otopark olarak kullandığı, uyuşturucu ticareti ve kavgaların yoğun olduğu otopark alanı bugün yeşille iç içe ve ailelerin rahatlıkla dolaşacağı sahil parkına eklendi. Güvenlik görevlilerin ve emniyetin devriye attığı sahilde vatandaşlar güven içinde zaman geçiriyorlar.

 

Yapılan yürüyüş yollarının zemini açısından engelli vatandaşlara da kolaylık sağlayan sahil yolu, engelli vatandaşların sık sık ziyaretine uğruyor. Sahil çalışmalarının ardından balıkçılar her gün Darıca’da balık tutuyorlar. Sahilin bugünkü durumu itibariyle İstanbul’da bir çok sahilden farkı kalmadığı görüldü. Darıca halkı evcil hayvanlarıyla rahatlıkla sahilde dolaşmanın keyfini yaşarken, evlenen çiftlerinde düğünden önce uğradığı plato alanı oldu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.