Milli Eğitim Müdürü son noktayı koydu

Gebze 02.08.2015 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Milli Eğitim Müdürü son noktayı koydu

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü bir sohbet sırasında dershanelerle olan görüşünü bildirdi.

Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel Cuma pazarından başlanılıp tüm pazarlarda yapılması planlanan Ahilik anlayışının açılışına katıldı. Açılış öncesi gazetecilerle yaptığı sohbette dershanelerle ilgili görüşünü de dile getiren Demirel, ‘’Dershane süreci artık bitti’’ dedi.  Gazetecilerin sorularını samimi bir dille yanıtlayan Demirel, süreçle ilgili bilgi verdi. Başiskele’nin eğitim konusunda önde olmasının nedenlerinden birinin özel okulların fazlalığı olduğunu dile getiren Demirel, ‘’ Dershaneler kurs merkezleri olabilir ama dershane süreci artık bitti. Şuana kadar dönüşümde 10’a ulaştık. Kayıtlar devam ediyor ve bizim denetimimizde. Bunların farklı yanı isterlerse cumartesi Pazar dershane gibi kurs verecekler.  Bugün tam olarak dönüşemeyen, bahsedilen bahçeye oyun alanına sahip olamayan dershanelerin dönüşümleri için 2019’a kadar bakanlık süre veriyor, bugün dönüşümü tamamlasalar da kendilerine o süreye kadar yer ayarlamaları gerekiyor.’ dedi. 
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü bir sohbet sırasında dershanelerle olan görüşünü bildirdi.

Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel Cuma pazarından başlanılıp tüm pazarlarda yapılması planlanan Ahilik anlayışının açılışına katıldı. Açılış öncesi gazetecilerle yaptığı sohbette dershanelerle ilgili görüşünü de dile getiren Demirel, ‘’Dershane süreci artık bitti’’ dedi.  Gazetecilerin sorularını samimi bir dille yanıtlayan Demirel, süreçle ilgili bilgi verdi.

Başiskele’nin eğitim konusunda önde olmasının nedenlerinden birinin özel okulların fazlalığı olduğunu dile getiren Demirel, ‘’ Dershaneler kurs merkezleri olabilir ama dershane süreci artık bitti. Şuana kadar dönüşümde 10’a ulaştık. Kayıtlar devam ediyor ve bizim denetimimizde. Bunların farklı yanı isterlerse cumartesi Pazar dershane gibi kurs verecekler.  Bugün tam olarak dönüşemeyen, bahsedilen bahçeye oyun alanına sahip olamayan dershanelerin dönüşümleri için 2019’a kadar bakanlık süre veriyor, bugün dönüşümü tamamlasalar da kendilerine o süreye kadar yer ayarlamaları gerekiyor.’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.