DARICA KAYMAKAMI ÖZEL SEYMEN KOLEJİNİN YENİ KAMPÜSÜNDE

Darıca 21.08.2015 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA KAYMAKAMI ÖZEL SEYMEN KOLEJİNİN YENİ KAMPÜSÜNDE

Özel Seymen Eğitim Kurumları 2015-2016 Öğretim yılına yeni kampüsünde başlıyor.12.000 m2 alan üzerine kurulu 50 derslik 1200 öğrencilik çağdaş ve modern kampüsüyle yeni öğretim eğitim yılında öğrencilerimizin hizmetinizdedir.

Özel Seymen Eğitim Kurumları 2015-2016 Öğretim yılına yeni kampüsünde başlıyor.12.000 m2 alan üzerine kurulu 50 derslik 1200 öğrencilik çağdaş ve modern kampüsüyle yeni öğretim eğitim yılında öğrencilerimizin hizmetinizdedir. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumlarının yeni kampüsünü ziyaret ederek incelemelerde bulunarak yeni kampus hakkında bilgi aldı. Ömer Karaman: “Özel Seymen koleji kısa sürede bölgemize eğitimde kalitenin çıtasını arttırarak büyük değerler katmıştır. Başarılı çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlerinizi kutluyorum. Her yıl mezunlarını ülkemizin güzide üniversitelerine göndererek başarılı çalışmalarını devam ettiren Özel Seymen Kolejine teşekkür ediyorum. Ayrıca Okulun yönetim kurulunun böylesine anlamlı ve modern bir kampüsü Darıca’mıza öğrencilerimizin hizmetine kazandırdıkları için yürekten kutluyorum. Bu konuda başta kurucu temsilcisi Hamiyet Satı’yı, Genel Müdür Murat Kaya’yı ve çalışma arkadaşlarını emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.” dedi. Ziyaret esnasında İlçe Tarım Müdürü ve Veteriner Hekim bulunarak okul çevresinde incelemelerde bulundular. Genel Müdür Murat Kaya: ”Sayın Kaymakamızın yaptığı ziyaretten dolayı memnun kaldık. Her zaman desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyoruz. Kaymakamlığımızın önderliğinde İlçe Tarım Müdürlüğü  iş birliği içinde okulumuzun bahçe alanında “Enginar Yetiştiriciliği” yapacağız. Hobi bahçelerimizle öğrencilerimizi hayat içinde eğiterek gelişimlerine katkıda bulunacağız.” dedi
Özel Seymen Eğitim Kurumları 2015-2016 Öğretim yılına yeni kampüsünde başlıyor.12.000 m2 alan üzerine kurulu 50 derslik 1200 öğrencilik çağdaş ve modern kampüsüyle yeni öğretim eğitim yılında öğrencilerimizin hizmetinizdedir.

Özel Seymen Eğitim Kurumları 2015-2016 Öğretim yılına yeni kampüsünde başlıyor.12.000 m2 alan üzerine kurulu 50 derslik 1200 öğrencilik çağdaş ve modern kampüsüyle yeni öğretim eğitim yılında öğrencilerimizin hizmetinizdedir. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumlarının yeni kampüsünü ziyaret ederek incelemelerde bulunarak yeni kampus hakkında bilgi aldı.

Ömer Karaman: “Özel Seymen koleji kısa sürede bölgemize eğitimde kalitenin çıtasını arttırarak büyük değerler katmıştır. Başarılı çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlerinizi kutluyorum. Her yıl mezunlarını ülkemizin güzide üniversitelerine göndererek başarılı çalışmalarını devam ettiren Özel Seymen Kolejine teşekkür ediyorum. Ayrıca Okulun yönetim kurulunun böylesine anlamlı ve modern bir kampüsü Darıca’mıza öğrencilerimizin hizmetine kazandırdıkları için yürekten kutluyorum.

Bu konuda başta kurucu temsilcisi Hamiyet Satı’yı, Genel Müdür Murat Kaya’yı ve çalışma arkadaşlarını emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.” dedi. Ziyaret esnasında İlçe Tarım Müdürü ve Veteriner Hekim bulunarak okul çevresinde incelemelerde bulundular. Genel Müdür Murat Kaya: ”Sayın Kaymakamızın yaptığı ziyaretten dolayı memnun kaldık. Her zaman desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyoruz. Kaymakamlığımızın önderliğinde İlçe Tarım Müdürlüğü  iş birliği içinde okulumuzun bahçe alanında “Enginar Yetiştiriciliği” yapacağız. Hobi bahçelerimizle öğrencilerimizi hayat içinde eğiterek gelişimlerine katkıda bulunacağız.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.