İNCEDAL DÜĞMEYE BASTI

Spor 04.09.2015 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İNCEDAL DÜĞMEYE BASTI

İNCEDAL DÜĞMEYE BASTI

Ligin 3.haftasını BAY geçecek olan Darıca G.B’de futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Ligin 4.haftasında Beylerbeyi deplasmanına gidecek olan sarı yeşilliler, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün start verdi. Kendi tesislerinde toplanarak saat 17:00’da haftanın ilk antrenmanını yapan Darıca G.B, hafif bir tempoyla Perşembe gününün çalışmasını tamamladı. ÇİFT İDMAN YAPILACAK Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, bugün ve yarın çift idman programı uygulayarak futbolcularına ağır yüklemeler yaptıracak. 1 haftalık arayı iyi değerlendirmek isteyen İncedal, Niğde Belediyespor maçının yaralarını sararak futbolcularını Beylerbeyi maçına konsantre etmek için yoğun bir mesai harcayacak. Sarı yeşillilerde günün ilk antrenmanı bugün saat 09:30'da başladı. Günün ikinci antrenmanı ise saat 17:30'da gerçekleştirilecek.
İNCEDAL DÜĞMEYE BASTI

Ligin 3.haftasını BAY geçecek olan Darıca G.B’de futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Ligin 4.haftasında Beylerbeyi deplasmanına gidecek olan sarı yeşilliler, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün start verdi. Kendi tesislerinde toplanarak saat 17:00’da haftanın ilk antrenmanını yapan Darıca G.B, hafif bir tempoyla Perşembe gününün çalışmasını tamamladı.

ÇİFT İDMAN YAPILACAK

Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, bugün ve yarın çift idman programı uygulayarak futbolcularına ağır yüklemeler yaptıracak. 1 haftalık arayı iyi değerlendirmek isteyen İncedal, Niğde Belediyespor maçının yaralarını sararak futbolcularını Beylerbeyi maçına konsantre etmek için yoğun bir mesai harcayacak. Sarı yeşillilerde günün ilk antrenmanı bugün saat 09:30'da başladı. Günün ikinci antrenmanı ise saat 17:30'da gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.