Cinayet zanlısı adliye'de..

Gebze 09.03.2016 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cinayet zanlısı adliye'de..

Gebze'de önceki akşam meydana gelen olayda iki kişiyi öldüren Mustafa İşbilir yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Gebze'de önceki akşam meydana gelen olayda  İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ı tabanca ile vurarak öldüren  Mustafa İşbilir  Gebze Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından  Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.  Emniyet ve Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis cinayet zanlısına  çelik yelek giydirdi.  Adliye ye sevk edilen zanlının  savcılıkta ki fadesinin ardından mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.  2 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ Olay, önceki akşam saatlerinde, Gebze Gaziler Mahallesi İbrahimağa Caddesi'nde meydana geldi. Gebzespor Eski Çarşı Taraftarlar Grubu Başkanı  olduğu belirtilen İmdat Karakaya ile Tamer Alkan aralarında husumet bulunan berber Mustafa İşbilir'in iş yerine gittiler. Burada henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma sonrası kavgada İmdat Karakaya ve Tamer Alkan iş yerinin camlarını kırdı. Mustafa İşbilir de camları kıran İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'a tabancayla ateş etti. Kafalarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan İmdat Karakaya ve Tamer Alkan götürüldükleri Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Gebze'de önceki akşam meydana gelen olayda iki kişiyi öldüren Mustafa İşbilir yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Gebze'de önceki akşam meydana gelen olayda  İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ı tabanca ile vurarak öldüren  Mustafa İşbilir  Gebze Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından  Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.  Emniyet ve Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis cinayet zanlısına  çelik yelek giydirdi.  Adliye ye sevk edilen zanlının  savcılıkta ki fadesinin ardından mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. 

2 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Olay, önceki akşam saatlerinde, Gebze Gaziler Mahallesi İbrahimağa Caddesi'nde meydana geldi. Gebzespor Eski Çarşı Taraftarlar Grubu Başkanı  olduğu belirtilen İmdat Karakaya ile Tamer Alkan aralarında husumet bulunan berber Mustafa İşbilir'in iş yerine gittiler. Burada henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma sonrası kavgada İmdat Karakaya ve Tamer Alkan iş yerinin camlarını kırdı. Mustafa İşbilir de camları kıran İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'a tabancayla ateş etti. Kafalarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan İmdat Karakaya ve Tamer Alkan götürüldükleri Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

12834969_10208208824675720_128340720_n.jpg

1222-001.jpg

12788860_10208201109042834_613933311_o.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.