'Başınızı öne eğdirecek işler içinde olmadım!'

Darıca 21.03.2016 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Başınızı öne eğdirecek işler içinde olmadım!'

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası'nda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 'Allah'a şükür ki sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız.' dedi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası, Darıca Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Bize güvenen herkesin, parti büyüklerimizin, teşkilatımızın ve halkımızın başını öne eğdirmeden ak ve pak bir şekilde görev yapmaya özen gösterdik. Allah'a şükür ki sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız." dedi. BAŞINIZI ÖNE EĞDİRECEK İŞLER YAPMADIM Başkan Karabacak, şöyle devam etti: "Biz göreve geldiğimizde ne söz verdiysek, halkımıza ne dediysek yerine getirdik. Hatta daha fazlasını yapmak için uğraştık. Bize güvenen herkesin, parti büyüklerimizin, teşkilatımızın ve halkımızın başını öne eğdirmeden ak ve pak bir şekilde görev yapmaya özen gösterdik. Allah'a şükür ki sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Sözümüzün sözde kalmaması için ne söylediysek yapmaya çalıştık. Yorulmadan, bıkmadan çalışmaya devam ediyoruz. 3. dönemini yaşayan bir belediye başkanı olarak ilk günkü heyecanla hizmet etmeye çalışıyoruz." Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası'nda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 'Allah'a şükür ki sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız.' dedi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası, Darıca Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Bize güvenen herkesin, parti büyüklerimizin, teşkilatımızın ve halkımızın başını öne eğdirmeden ak ve pak bir şekilde görev yapmaya özen gösterdik. Allah'a şükür ki sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız." dedi.

BAŞINIZI ÖNE EĞDİRECEK İŞLER YAPMADIM

Başkan Karabacak, şöyle devam etti: "Biz göreve geldiğimizde ne söz verdiysek, halkımıza ne dediysek yerine getirdik. Hatta daha fazlasını yapmak için uğraştık. Bize güvenen herkesin, parti büyüklerimizin, teşkilatımızın ve halkımızın başını öne eğdirmeden ak ve pak bir şekilde görev yapmaya özen gösterdik. Allah'a şükür ki sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Sözümüzün sözde kalmaması için ne söylediysek yapmaya çalıştık. Yorulmadan, bıkmadan çalışmaya devam ediyoruz. 3. dönemini yaşayan bir belediye başkanı olarak ilk günkü heyecanla hizmet etmeye çalışıyoruz." Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.