Son Dakika Haberi:

03.04.2016 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Son Dakika Haberi:

Günün son dakika haberi dün akşam Mardin, Yüksekova ve Şırnak’tan geldi. Nusaybin’de PKK’lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı patlatmaları sonucu 1 polis ile 5 asker şehit oldu. Yüksekova ve Şırnak’ta da 1 polis ile 1 asker şehit düştü. Türkiye'yi yasa boğan 8 şehit haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte sabah saatlerinde gelen son gelişme...

SON DAKİKA: Mardin’in Nusaybin ilçesinde operasyonlar devam ederken, dün Dicle Mahallesi Akay Sokak üzerinde güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişleri sırasında PKK’lılar tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada 1’i özel harekat polisi, 5’i de asker olmak üzere 6 güvenlik görevlisi şehit oldu.    Uzman Çavuş Aycan Özdil'in (22) acı haberini alan Balıkesir Edremit ilçesindeki ailesinin feryadı yürek dağladı. Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin (25) ateşi Giresun Eynesil'e düştü. Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın (26)Kayseri'deki ailesi acı haberle yıkıldı. Şehit özel harekat polisi İsrafil Kargı'nın (27) acı haberi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki baba ocağına ateş düşürdü. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ise PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonda dün Sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada ağır yaralanan Özel Harekât’ta görevli Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin (40) kaldırıldığı hastanede şehit oldu.  'BÜNYEM KALDIRMAYACAK' Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil, 27 mart'ta Nusaybin'de şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir'in de arasında bulunduğu şehit ve yaralı 5 güvenlik görevlisinin fotoğrafını Facebook'ta paylaşarak "Daha 22 yaşındayım çok gencim her şeyi kaldıracak gücümün olduğuna inanıyorum ama artık bir şehit daha vermeye inanın bünyem kaldırmayacak. Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun,Mardin Komando Taburu" mesajını yazmıştı. Aycan da dün, aynı arkadaşları gibi teröristlerce patlatılan bombayla çöken binadaydı.
Günün son dakika haberi dün akşam Mardin, Yüksekova ve Şırnak’tan geldi. Nusaybin’de PKK’lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı patlatmaları sonucu 1 polis ile 5 asker şehit oldu. Yüksekova ve Şırnak’ta da 1 polis ile 1 asker şehit düştü. Türkiye'yi yasa boğan 8 şehit haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte sabah saatlerinde gelen son gelişme...

SON DAKİKA: Mardin’in Nusaybin ilçesinde operasyonlar devam ederken, dün Dicle Mahallesi Akay Sokak üzerinde güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişleri sırasında PKK’lılar tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada 1’i özel harekat polisi, 5’i de asker olmak üzere 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. 

 

Uzman Çavuş Aycan Özdil'in (22) acı haberini alan Balıkesir Edremit ilçesindeki ailesinin feryadı yürek dağladı. Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin (25) ateşi Giresun Eynesil'e düştü. Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın (26)Kayseri'deki ailesi acı haberle yıkıldı. Şehit özel harekat polisi İsrafil Kargı'nın (27) acı haberi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki baba ocağına ateş düşürdü.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ise PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonda dün Sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada ağır yaralanan Özel Harekât’ta görevli Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin (40) kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 

'BÜNYEM KALDIRMAYACAK'

Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil, 27 mart'ta Nusaybin'de şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir'in de arasında bulunduğu şehit ve yaralı 5 güvenlik görevlisinin fotoğrafını Facebook'ta paylaşarak "Daha 22 yaşındayım çok gencim her şeyi kaldıracak gücümün olduğuna inanıyorum ama artık bir şehit daha vermeye inanın bünyem kaldırmayacak. Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun,Mardin Komando Taburu" mesajını yazmıştı. Aycan da dün, aynı arkadaşları gibi teröristlerce patlatılan bombayla çöken binadaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.