Çakır'dan Ortakçı açıklaması

Spor 26.04.2016 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çakır'dan Ortakçı açıklaması

Çakır'dan Ortakçı açıklaması

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Kocaeli basınında Gebzespor, ‘Kocaelispor teknik direktörü Ergun Ortakcı’yı istiyor…’ şeklinde çıkan haberleri sert bir dille yalanladı. Başkan Çakır konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Daha önce deklare ettim. Hocamız Cengiz Demir’den memnunuz. Kendisiyle yeni sezon için anlaştık. Hocamız şuan şampiyonluğa oynayacak kadronun temellerini atıyor. Yaptığımız onca açıklamaya rağmen, hala böyle haberlerin çıkmasına bir anlam veremiyorum. İşin gerçeğini anlatmak gerekirse, Ergun Ortakcı için birileri bize ulaştı. O günlerde tavrımızı net bir şekilde ortaya koymuş, hocamızla yola devam edeceğimizi ifade etmiştik. Ergun Hoca önemli bir teknik adam. Kocaelispor hocasının kıymetini bilsin” dedi. BURAK SÜLEYMAN GELSİN Kocaelispor yönetimine konuşmasının devamında açık bir transfer teklifinde bulunan Çakır, “Ergun Hoca’nın Gebzespor’a teknik direktör olacağı yönünde sürekli haberler çıkıyor. Bende şunu diyorum; -Ortakcı kalsın, Burak Süleyman gelsin…- Kocaeli gazeteleri Gebzespor’la ilgili bir haber yazacaksa bu transfer teklifini sayfalarına taşısın. Transferdeki hedeflerimizden birisi Burak Süleyman’ı almak. Ergun Ortakcı’yı istemedik, istemiyoruz” dedi.
Çakır'dan Ortakçı açıklaması

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Kocaeli basınında Gebzespor, ‘Kocaelispor teknik direktörü Ergun Ortakcı’yı istiyor…’ şeklinde çıkan haberleri sert bir dille yalanladı. Başkan Çakır konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Daha önce deklare ettim. Hocamız Cengiz Demir’den memnunuz. Kendisiyle yeni sezon için anlaştık. Hocamız şuan şampiyonluğa oynayacak kadronun temellerini atıyor. Yaptığımız onca açıklamaya rağmen, hala böyle haberlerin çıkmasına bir anlam veremiyorum. İşin gerçeğini anlatmak gerekirse, Ergun Ortakcı için birileri bize ulaştı. O günlerde tavrımızı net bir şekilde ortaya koymuş, hocamızla yola devam edeceğimizi ifade etmiştik. Ergun Hoca önemli bir teknik adam. Kocaelispor hocasının kıymetini bilsin” dedi.

BURAK SÜLEYMAN GELSİN

Kocaelispor yönetimine konuşmasının devamında açık bir transfer teklifinde bulunan Çakır, “Ergun Hoca’nın Gebzespor’a teknik direktör olacağı yönünde sürekli haberler çıkıyor. Bende şunu diyorum; -Ortakcı kalsın, Burak Süleyman gelsin…- Kocaeli gazeteleri Gebzespor’la ilgili bir haber yazacaksa bu transfer teklifini sayfalarına taşısın. Transferdeki hedeflerimizden birisi Burak Süleyman’ı almak. Ergun Ortakcı’yı istemedik, istemiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.