Cengiz Hoca Elazığ’a uçuyor

Spor 30.04.2016 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cengiz Hoca Elazığ’a uçuyor

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir futbolcu avını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir’de oynanan Afjet Afyon-Halide Edip Adıvar maçını izleyen ve Afyon’un 3.Lig’e çıkmasıyla sonuçlanan mücadelede mor-beyazlı takımdan 3 ismi beğenen tecrübeli teknik adam, Erbaa-Karadere ile Muğla-Sultangazi maçlarını da yerinde takip edecek. Buna göre Cengiz Hoca’nın ilk istikameti Elazığ olacak. YARIN TURHAN’LA BİRLİKTE KONYA’YA GİDECEK Bugün saat 07.15 uçağıyla Elazığ’a uçacak olan Cengiz Hoca, burada saat 15.00’da başlayacak Erbaa-Karadere maçını izleyecek. Maçı izledikten sonra akşam uçağıyla Gebze’ye dönecek olan Cengiz Hoca yarın ise yönetici Mustafa Turhan ile birlikte 07.45 uçağıyla Konya’ya gidecek. Muğla ve Sultangazi’yi Konya’da karşı karşıya getirecek maçta bazı futbolcuları göz hapsine alacak olan Cengiz Hoca ve Mustafa Turhan, transfer listesine son şeklini verecek.
Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir futbolcu avını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir’de oynanan Afjet Afyon-Halide Edip Adıvar maçını izleyen ve Afyon’un 3.Lig’e çıkmasıyla sonuçlanan mücadelede mor-beyazlı takımdan 3 ismi beğenen tecrübeli teknik adam, Erbaa-Karadere ile Muğla-Sultangazi maçlarını da yerinde takip edecek. Buna göre Cengiz Hoca’nın ilk istikameti Elazığ olacak.

YARIN TURHAN’LA BİRLİKTE KONYA’YA GİDECEK

Bugün saat 07.15 uçağıyla Elazığ’a uçacak olan Cengiz Hoca, burada saat 15.00’da başlayacak Erbaa-Karadere maçını izleyecek. Maçı izledikten sonra akşam uçağıyla Gebze’ye dönecek olan Cengiz Hoca yarın ise yönetici Mustafa Turhan ile birlikte 07.45 uçağıyla Konya’ya gidecek. Muğla ve Sultangazi’yi Konya’da karşı karşıya getirecek maçta bazı futbolcuları göz hapsine alacak olan Cengiz Hoca ve Mustafa Turhan, transfer listesine son şeklini verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.