Ürünlere büyük ilgi

Spor 26.06.2016 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ürünlere büyük ilgi

Ürünlere büyük ilgi

Kurumsal bir yönetim anlayışıyla yeni bir yapılanmaya giden ve bu çerçevede hem farklı heyecan yaratmak hem de kulübe gelir getirecek ürünleri tasarlayan Gebzespor yönetimi kurulu önceki akşam ‘bismillah’ dedi. Eskiçarşı Tarihi Çeşme önüne kurulan stantta ürünleri satışa sunan yönetim kurulu halkın ilgisi karşısında bir hayli mutlu olurken, özellikle mor ve beyaz renkten oluşan bilekliklere büyük rağbet gösterildi. Normalde tanesi 5 TL olan bileklikler, gösterilen ilgi karşısında 2 tanesi 5 TL olarak satıldı. İlk gün sonunda Binin üzerinde bileklik satıldığı açıklandı. Gebze halkı araç sticker ve araç kokusundan da satın alırken, kupaların ve tişörtlerin ise önümüzdeki günlerde stantlardaki yerini alacağı belirtildi. KARATAŞ: GAYET İYİ Projenin baş mimarı, Gebzespor Başkanvekili Doçent Doktor Hakan Karataş, kulüp ürünlerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karataş, “Gösterilen ilgi gayet iyi. Stant sadece tanıtım ve camiayı hareketlendirme amaçlı. Buradaki rakamlar bizim için taraftarın bileklikleri kullanması anlamında önemli. Asıl satışın sponsorlar aracılığıyla Gebze bölgesindeki okullara ücretsiz verilme projesi olacak. Kaymakam Bey ile protokol imzalayarak çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.
Ürünlere büyük ilgi

Kurumsal bir yönetim anlayışıyla yeni bir yapılanmaya giden ve bu çerçevede hem farklı heyecan yaratmak hem de kulübe gelir getirecek ürünleri tasarlayan Gebzespor yönetimi kurulu önceki akşam ‘bismillah’ dedi. Eskiçarşı Tarihi Çeşme önüne kurulan stantta ürünleri satışa sunan yönetim kurulu halkın ilgisi karşısında bir hayli mutlu olurken, özellikle mor ve beyaz renkten oluşan bilekliklere büyük rağbet gösterildi. Normalde tanesi 5 TL olan bileklikler, gösterilen ilgi karşısında 2 tanesi 5 TL olarak satıldı. İlk gün sonunda Binin üzerinde bileklik satıldığı açıklandı. Gebze halkı araç sticker ve araç kokusundan da satın alırken, kupaların ve tişörtlerin ise önümüzdeki günlerde stantlardaki yerini alacağı belirtildi.

KARATAŞ: GAYET İYİ

Projenin baş mimarı, Gebzespor Başkanvekili Doçent Doktor Hakan Karataş, kulüp ürünlerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karataş, “Gösterilen ilgi gayet iyi. Stant sadece tanıtım ve camiayı hareketlendirme amaçlı. Buradaki rakamlar bizim için taraftarın bileklikleri kullanması anlamında önemli. Asıl satışın sponsorlar aracılığıyla Gebze bölgesindeki okullara ücretsiz verilme projesi olacak. Kaymakam Bey ile protokol imzalayarak çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.