DİLOVASI’NDA 27 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

Dilovası 02.09.2016 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI’NDA 27 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

15 Temmuz FETÖ-PDY terör örgütü bağlantılı darbe girişiminin ardından operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası’nda 27 kişi açığa alındı.

15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sonrası hükümet düğmeye basmış ve kamu kurumlarında FETÖ temizliğine başlamıştı. Geçen süre içerisinde geçtiğimiz ay Dilovası’nda açığa alınan öğretmen sayısı 6 iken en son yapılan operasyonlar sonrası bu rakamın 19’a yükseldiği öğrenildi. EMNİYETTE 7 KİŞİ AÇIĞA ALINDI Milli Eğitim’de açığa almaların dışında Dilovası’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde de açığa almalar yaşanmıştı. Geçtiğimz ay Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 1 Komiser, 3 Komiser Yardımcısı ve 1 polis memuru gözaltına alınmıştı. Son açıklanan rakamlara göre 5 olan açığa alma sayısının 7’ye yükseldiği öğrenildi. Açığa alınanlardan bir emniyet mensubunun ise tutuklandığı öğrenildi.
15 Temmuz FETÖ-PDY terör örgütü bağlantılı darbe girişiminin ardından operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası’nda 27 kişi açığa alındı.

15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sonrası hükümet düğmeye basmış ve kamu kurumlarında FETÖ temizliğine başlamıştı. Geçen süre içerisinde geçtiğimiz ay Dilovası’nda açığa alınan öğretmen sayısı 6 iken en son yapılan operasyonlar sonrası bu rakamın 19’a yükseldiği öğrenildi.

EMNİYETTE 7 KİŞİ AÇIĞA ALINDI
Milli Eğitim’de açığa almaların dışında Dilovası’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde de açığa almalar yaşanmıştı. Geçtiğimz ay Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 1 Komiser, 3 Komiser Yardımcısı ve 1 polis memuru gözaltına alınmıştı. Son açıklanan rakamlara göre 5 olan açığa alma sayısının 7’ye yükseldiği öğrenildi. Açığa alınanlardan bir emniyet mensubunun ise tutuklandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.