Gebzespor'a ilaç gibi transfer

Spor 08.09.2016 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'a ilaç gibi transfer

Gebzespor'a ilaç gibi transfer

Gebzespor’da transfer bitmiyor… Mor beyazlı temsilcimiz Osmaniyespor’un golcüsü Hakkı Tosun’u renklerine bağladı. Geçen sezon BAL ekiplerinden Serik Belediyespor formasını giyen 29 yaşındaki oyuncu, 22 maçta 16 kez rakip ağları sarsarak müthiş bir sezonu geride bırakmıştı. Bu sezonun başında Osmaniyespor’a transfer olan deneyimli golcü, Gebzespor’un teklifine hayır diyemeyerek Gebze’nin yolunu tuttu. Daha önce Serhat Ardahanspor, Yozgatspor, Etimesgut Belediyespor, Niğde Belediyespor gibi takımlarda da forma giyen Hakkı Tosun, 2013-2014 sezonunda Etimesgut Belediyespor’da şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İLK MAÇINDA 2 ASİST YAPTI Gebzespor’un dün Kırkpınarspor’la oynadığı maçın ikinci yarısında süre alan Hakkı Tosun, Gebzespor taraftarlarının büyük beğenisini kazandı. Güçlü fiziği ve yüksek top tekniğiyle gözlerin pasını silen Hakkı, Ahmet Şen’in attığı 2 golün de asistini yaptı. Sahanın her yerinde olan tecrübeli oyuncu, boy hakimiyetinin de avantajıyla duran toplarda savunmaya da yardımcı oldu. Hakkı Tosun futbol otoriteleri tarafından ‘’Nokta transfer’’ şeklinde yorumlandı.
Gebzespor'a ilaç gibi transfer

Gebzespor’da transfer bitmiyor… Mor beyazlı temsilcimiz Osmaniyespor’un golcüsü Hakkı Tosun’u renklerine bağladı. Geçen sezon BAL ekiplerinden Serik Belediyespor formasını giyen 29 yaşındaki oyuncu, 22 maçta 16 kez rakip ağları sarsarak müthiş bir sezonu geride bırakmıştı. Bu sezonun başında Osmaniyespor’a transfer olan deneyimli golcü, Gebzespor’un teklifine hayır diyemeyerek Gebze’nin yolunu tuttu. Daha önce Serhat Ardahanspor, Yozgatspor, Etimesgut Belediyespor, Niğde Belediyespor gibi takımlarda da forma giyen Hakkı Tosun, 2013-2014 sezonunda Etimesgut Belediyespor’da şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

İLK MAÇINDA 2 ASİST YAPTI

Gebzespor’un dün Kırkpınarspor’la oynadığı maçın ikinci yarısında süre alan Hakkı Tosun, Gebzespor taraftarlarının büyük beğenisini kazandı. Güçlü fiziği ve yüksek top tekniğiyle gözlerin pasını silen Hakkı, Ahmet Şen’in attığı 2 golün de asistini yaptı. Sahanın her yerinde olan tecrübeli oyuncu, boy hakimiyetinin de avantajıyla duran toplarda savunmaya da yardımcı oldu. Hakkı Tosun futbol otoriteleri tarafından ‘’Nokta transfer’’ şeklinde yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.