GTO Aşura Dağıttı!

Gebze 14.10.2016 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO Aşura Dağıttı!

Gebze Ticaret Odası yönetimi dün Cuma Namazı’ndan sonra Gebze, Darıca ve Çayırova’da aşure dağıttı. Muharrem ayı olması sebebiyle Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bugün Cuma Namazı’ndan sonra 3 ayrı ilçe de aşure dağıtımı gerçekleştirdi.. İlk olarak Ticaret Odası önünde dağıtılan aşura’nın ardından Darıca Merkez Camii ve Çayırova Merkez Camii’ne geçerek burada aşure dağıtan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu Üyeleri vatandaşlara aşure ikramında bulunurken Muharrem Aylarını da kutladı. ODA ÖNÜNDE YOĞUN KATILIM OLDU Gebze Ticaret Odası önünde Cuma namazı sonrası başlayan aşure dağıtımında meclis üyeleri Cevat Sayan, Kayhan Özler, Abbas Sır, Sertaç Demir ve oda çalışanları yer aldı. Vatandaşlar GTO tarafından dağıtılan aşure ikramı için hem memnuniyetini dile getirdiler hem de Muharrem Ayı’nın mübarek olması dileklerinde bulundular.

Gebze Ticaret Odası yönetimi dün Cuma Namazı’ndan sonra Gebze, Darıca ve Çayırova’da aşure dağıttı. Muharrem ayı olması sebebiyle Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bugün Cuma Namazı’ndan sonra 3 ayrı ilçe de aşure dağıtımı gerçekleştirdi.. İlk olarak Ticaret Odası önünde dağıtılan aşura’nın ardından Darıca Merkez Camii ve Çayırova Merkez Camii’ne geçerek burada aşure dağıtan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu Üyeleri vatandaşlara aşure ikramında bulunurken Muharrem Aylarını da kutladı.

ODA ÖNÜNDE YOĞUN KATILIM OLDU
Gebze Ticaret Odası önünde Cuma namazı sonrası başlayan aşure dağıtımında meclis üyeleri Cevat Sayan, Kayhan Özler, Abbas Sır, Sertaç Demir ve oda çalışanları yer aldı. Vatandaşlar GTO tarafından dağıtılan aşure ikramı için hem memnuniyetini dile getirdiler hem de Muharrem Ayı’nın mübarek olması dileklerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.