CEYHAN: “NEREDEYSE BİZ ÖZÜR DİLEYECEK DURUMA GELDİK”

Kocaeli 21.10.2016 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN: “NEREDEYSE BİZ ÖZÜR DİLEYECEK DURUMA GELDİK”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK'larla buluşmalar etkinlikleri kapsamında Kocaeli Ordulular Derneği ile bir araya geldi.

Alikahya’daki dernek merkezinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmada AK Parti heyetini, İbrahim Kılıç başkanlığındaki dernek yönetimi ağırladı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın yanı sıra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Ordulular Derneği yönetici ve üyeleri ile Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun da toplantıda hazır bulundu. Kılıç, Ceyhan’a katılımı nedeniyle teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK’larla olan buluşmaları sürdüreceklerini belirtti, Ordulular Derneği yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.   “NEREDEYSE BİZ ÖZÜR DİLEYECEK DURUMA GELDİK” Konuşmasında FETÖ operasyonlarına da değinen Ceyhan, “FETÖ operasyonları kapsamında Kocaeli’de haklarında işlem yapılan 2 bin 400 kişi var. Ama ne hikmetse haklarında işlem yapılan herkes mağdur olduğunu söylüyor. Neredeyse biz özür dileyecek duruma geldik. 15 Temmuz’da yaşanılanları kabul etmemiz mümkün mü? Bunu nasıl bekleyebilirler anlamıyorum. Bu işleri kıvırmanın anlamı yok. Mağduriyet edebiyatına izin vermeyeceğiz. Her şeyi yapacaksınız, sonra ben suçsuzum diyecekseniz. Siyasi partilerinde bu mağduriyetler üzerinden siyaset yapmalarını kabul etmiyoruz” dedi.  
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK'larla buluşmalar etkinlikleri kapsamında Kocaeli Ordulular Derneği ile bir araya geldi.


Alikahya’daki dernek merkezinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmada AK Parti heyetini, İbrahim Kılıç başkanlığındaki dernek yönetimi ağırladı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın yanı sıra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Ordulular Derneği yönetici ve üyeleri ile Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun da toplantıda hazır bulundu. Kılıç, Ceyhan’a katılımı nedeniyle teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK’larla olan buluşmaları sürdüreceklerini belirtti, Ordulular Derneği yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
 
“NEREDEYSE BİZ ÖZÜR DİLEYECEK DURUMA GELDİK”
Konuşmasında FETÖ operasyonlarına da değinen Ceyhan, “FETÖ operasyonları kapsamında Kocaeli’de haklarında işlem yapılan 2 bin 400 kişi var. Ama ne hikmetse haklarında işlem yapılan herkes mağdur olduğunu söylüyor. Neredeyse biz özür dileyecek duruma geldik. 15 Temmuz’da yaşanılanları kabul etmemiz mümkün mü? Bunu nasıl bekleyebilirler anlamıyorum. Bu işleri kıvırmanın anlamı yok. Mağduriyet edebiyatına izin vermeyeceğiz. Her şeyi yapacaksınız, sonra ben suçsuzum diyecekseniz. Siyasi partilerinde bu mağduriyetler üzerinden siyaset yapmalarını kabul etmiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.