Çayırova Belediyesi Taşeron Başvuruları Açıklandı

Çayırova 01.03.2018 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Belediyesi Taşeron Başvuruları Açıklandı

Çayırova Belediyesinde taşeron işçilerin kadro başvuruları Çayırova Kaymakamlığı tarafından açıklandı.

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve ilgili tebliğ gereği Çayırova Belediyesi Şirketine girmek için başvuran alt işveren çalışanlarının başvuru sonuçları Çayırova Kaymakamlığı tarafından açıklandı. Çayırova Belediyesi'nde kadro için 482 işçi başvurdu, 463’ünün başvurusu kabul edildi, 19’unun başvurusu reddedildi. Belediye Şirketinde İşçi Statüsüne geçirilme başvuru talepleri reddedilenler, 02-06 Mart 2018 tarihleri arasında Valilik Makamına sunulmak üzere Çayırova Belediyesi’ne yazılı olarak başvurabilir. HABER: KÜBRA AKABALI
Çayırova Belediyesinde taşeron işçilerin kadro başvuruları Çayırova Kaymakamlığı tarafından açıklandı.

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve ilgili tebliğ gereği Çayırova Belediyesi Şirketine girmek için başvuran alt işveren çalışanlarının başvuru sonuçları Çayırova Kaymakamlığı tarafından açıklandı. Çayırova Belediyesi'nde kadro için 482 işçi başvurdu, 463’ünün başvurusu kabul edildi, 19’unun başvurusu reddedildi. Belediye Şirketinde İşçi Statüsüne geçirilme başvuru talepleri reddedilenler, 02-06 Mart 2018 tarihleri arasında Valilik Makamına sunulmak üzere Çayırova Belediyesi’ne yazılı olarak başvurabilir.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.