Gebze Belediyesi’nden Örnek Davranış

Gebze 27.03.2018 - 21:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Belediyesi’nden Örnek Davranış

Gebze Belediye Başkanlığı, Afrin'e yönelik başlayan Zeytin Dalı Harekâtı’nda tüm Mehmetçiğe başarılar diledi. Başarı metni Gebze Belediyesi tarafından vatandaşa ikram edilen kandil simitleri kurularının içine yerleştirildi.

Gebze Belediyesi 20 Ocak'ta Afrin'e yönelik başlayan Zeytin Dalı Harekâtı’nda Mehmetçiğe destek amaçlı Regaip Kandilinde vatandaşa dağıtılan kandil simitlerinin kutularına başarı metni yerleştirildi. Metinde, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de yürütmüş olduğu Zeytin Dalı operasyonundaki tüm askerlerimize başarı temenni ediyoruz. Bu operasyonda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. Vatandaşlar başarı karşılaştıkları destek mektubu ile duygulandıklarını dile getirerek, “Bu mübarek Kandil günü hem operasyonundaki askerlerimizi anmak ve şehit ailelerini unutmamak için yapılan bu çalışmayı çok hoş bulduk. Teşekkürler Gebze Belediyesi.” diyerek Gebze Belediyesi’ni tebrik etti.   KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanlığı, Afrin'e yönelik başlayan Zeytin Dalı Harekâtı’nda tüm Mehmetçiğe başarılar diledi. Başarı metni Gebze Belediyesi tarafından vatandaşa ikram edilen kandil simitleri kurularının içine yerleştirildi.

Gebze Belediyesi 20 Ocak'ta Afrin'e yönelik başlayan Zeytin Dalı Harekâtı’nda Mehmetçiğe destek amaçlı Regaip Kandilinde vatandaşa dağıtılan kandil simitlerinin kutularına başarı metni yerleştirildi. Metinde, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de yürütmüş olduğu Zeytin Dalı operasyonundaki tüm askerlerimize başarı temenni ediyoruz. Bu operasyonda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. Vatandaşlar başarı karşılaştıkları destek mektubu ile duygulandıklarını dile getirerek, “Bu mübarek Kandil günü hem operasyonundaki askerlerimizi anmak ve şehit ailelerini unutmamak için yapılan bu çalışmayı çok hoş bulduk. Teşekkürler Gebze Belediyesi.” diyerek Gebze Belediyesi’ni tebrik etti.  

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.