Simitçi Tezgahları İhalede

Gebze 27.08.2018 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Simitçi Tezgahları İhalede

Gebze Belediyesi şehir içinde 16 ayrı noktada seyyar simitçi tezgâhı yeri için ihale açtı.

Gebze Belediyesi ilçe sınırları içerisinde 16 adet simit satış yeri kiraya vermek için ihale açtı. İhalenin tarihi 10 Eylül 2018 tarihinde olup Gebze Belediyesi Encümen Odası’nda saat 15.30’da gerçekleştirilecek. İhale türü kapalı teklif usulü biçiminde olacak. Simit satış alanlarının kiralama süresi üç (3) yıl olup, birinci yıl aylık kira bedelleri şartname de açık olarak belirtilmiş olup, 225,00.- TL ile 1.300,00.-TL+KDV arasında olacak. 2. ve 3. Yıl kira artışları encümence belirlenecek ve aylık ödenecek. Her yer için ayrı ayrı 189.00.-TL ile 468.00.-TL arası geçici teminat bedeli alınacak. İhaleye girmek için istenilen belgeler ise şöyle: FİRMALAR Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi veya Esnaf Sanatkârlar Odası Belgesi, Noter Tasdikli İmza Sirküleri, Vekil ise Vekâletname, 2014-2018 Yılları Arası Kurumlar ve Gelirler vergisi borcu olmadığına dair belge, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanı, Kanuni ikametgâh, Geçici teminat, Belediyeye (kira,Emlak,çtv) borcu olmadığına dair belge, S.G.K. Borcu olmadığına dair belge. İSU ya borcu olmadığına dair belge. Dosya alındı makbuzu.                ŞAHISLAR Kanuni İkametgâh. Nüfus cüzdan sureti T.C. Numaralı. Geçici Teminat. 2886 S.D.İ.K.’ na göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanı. İmza beyannamesi. (Noterden) Belediyeye (kira, Emlak, çtv) borcu olmadığına dair belge. S.G.K. Borcu olmadığına dair belge. İSU ya borcu olmadığına dair belge. Dosya alındı makbuzu. Vergi borcu olmadığına dair belge. Sabıka Kaydı. BAŞVURU TARİHİ 7 EYLÜL Bu ihaleye ait şartname ve ihale dosyası 50.00.-TL karşılığında mesai saatleri içinde Gebze Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden temin edilir ve ücretsiz görülebilirler. İhaleye katılmak isteyenler yukarıdaki belgeleri tamamlayıp kapalı zarf içinde ihale tarihinden bir gün (1) önce 07 Eylül 2018 Cuma günü saat 12.00’a kadar elden İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne teslim edecek. Teklifler ihale günü yine kapalı zarf içinde elden encümene verilecek. İhaleyi kazanan şahıs veya firma yüzde 6 katı teminat yatıracak Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce bile olsa, dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacak. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecek KÜBRA AKABALI  
Gebze Belediyesi şehir içinde 16 ayrı noktada seyyar simitçi tezgâhı yeri için ihale açtı.

Gebze Belediyesi ilçe sınırları içerisinde 16 adet simit satış yeri kiraya vermek için ihale açtı. İhalenin tarihi 10 Eylül 2018 tarihinde olup Gebze Belediyesi Encümen Odası’nda saat 15.30’da gerçekleştirilecek. İhale türü kapalı teklif usulü biçiminde olacak. Simit satış alanlarının kiralama süresi üç (3) yıl olup, birinci yıl aylık kira bedelleri şartname de açık olarak belirtilmiş olup, 225,00.- TL ile 1.300,00.-TL+KDV arasında olacak. 2. ve 3. Yıl kira artışları encümence belirlenecek ve aylık ödenecek. Her yer için ayrı ayrı 189.00.-TL ile 468.00.-TL arası geçici teminat bedeli alınacak.

İhaleye girmek için istenilen belgeler ise şöyle:

FİRMALAR

Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi veya Esnaf Sanatkârlar Odası Belgesi, Noter Tasdikli İmza Sirküleri,

Vekil ise Vekâletname, 2014-2018 Yılları Arası Kurumlar ve Gelirler vergisi borcu olmadığına dair belge, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanı, Kanuni ikametgâh, Geçici teminat, Belediyeye (kira,Emlak,çtv) borcu olmadığına dair belge, S.G.K. Borcu olmadığına dair belge. İSU ya borcu olmadığına dair belge. Dosya alındı makbuzu.               

ŞAHISLAR

Kanuni İkametgâh. Nüfus cüzdan sureti T.C. Numaralı. Geçici Teminat. 2886 S.D.İ.K.’ na göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanı. İmza beyannamesi. (Noterden) Belediyeye (kira, Emlak, çtv) borcu olmadığına dair belge. S.G.K. Borcu olmadığına dair belge. İSU ya borcu olmadığına dair belge. Dosya alındı makbuzu. Vergi borcu olmadığına dair belge. Sabıka Kaydı.

BAŞVURU TARİHİ 7 EYLÜL

Bu ihaleye ait şartname ve ihale dosyası 50.00.-TL karşılığında mesai saatleri içinde Gebze Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden temin edilir ve ücretsiz görülebilirler. İhaleye katılmak isteyenler yukarıdaki belgeleri tamamlayıp kapalı zarf içinde ihale tarihinden bir gün (1) önce 07 Eylül 2018 Cuma günü saat 12.00’a kadar elden İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne teslim edecek. Teklifler ihale günü yine kapalı zarf içinde elden encümene verilecek. İhaleyi kazanan şahıs veya firma yüzde 6 katı teminat yatıracak Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce bile olsa, dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacak. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecek

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.