Kaymakam Gözen Nalbant’a gitti!

Gebze 13.09.2018 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Gözen Nalbant’a gitti!

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne giderek Başhekim Uz. Dr. Gökhan Nalbant’ı ziyaret etti.

Kaymakam Hasan Gözen, Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni binasında incelemelerde bulundu. Bir bölümü hizmete açılan Devlet Hastanesinin yeni değişikliklerinin neler olacağı konusunda bilgiler alan Kaymakam Gözen,  Başhekim Nalbant ile sohbet etti. Kaymakam Gözen Başhekim Nalbant’a iyi dileklerde bulunurken, çalışmalarında başarılar diledi. TEŞEKKÜR EDERİM Hastanede vatandaşlara iyi hizmet vermeyi amaçlayan Başhekim Nalbant ise hastane ilgili açıklama yaparak, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için gerek doktorlarımızla gerekse de hastane personellerimizle koordineli olarak çalışma halindeyiz. Vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek, Kaymakam Gözen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkürlerini sundu. SEDA ATAKİŞİ
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne giderek Başhekim Uz. Dr. Gökhan Nalbant’ı ziyaret etti.

Kaymakam Hasan Gözen, Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni binasında incelemelerde bulundu. Bir bölümü hizmete açılan Devlet Hastanesinin yeni değişikliklerinin neler olacağı konusunda bilgiler alan Kaymakam Gözen,  Başhekim Nalbant ile sohbet etti. Kaymakam Gözen Başhekim Nalbant’a iyi dileklerde bulunurken, çalışmalarında başarılar diledi.

TEŞEKKÜR EDERİM

Hastanede vatandaşlara iyi hizmet vermeyi amaçlayan Başhekim Nalbant ise hastane ilgili açıklama yaparak, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için gerek doktorlarımızla gerekse de hastane personellerimizle koordineli olarak çalışma halindeyiz. Vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek, Kaymakam Gözen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkürlerini sundu.

SEDA ATAKİŞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.