Taşdemir, “Gebze’yi Gebzelilerle Yöneteceğiz”

Gebze 19.09.2018 - 22:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir, “Gebze’yi Gebzelilerle Yöneteceğiz”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir düzenlediği yönetim kurulu toplantısında, “Biz istedik oldu mantığı ile değil Gebze’yi Gebzeliler ile birlikte yöneteceğiz.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplandı.  MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Murat Yılmaz ve İl Yöneticilerinin katılımları ile başlayan toplantı şehitler için yapılan dualar ile devam etti. Başkan Taşdemir genel ve yerel gündeme ait bilgilendirmelerde bulundu. Bölge ve Mahalle Başkanlarının yerel seçim raporları analizi yapılarak, kasım ayına kadar yapılması planlanan ziyaret programları düzenlendi. HAZIRLIKLARIMIZ SÜRECEK Yönetim kurulu ve bölge yetkilileri yerel seçim hazırlıkları hakkında partililere bilgi verdi.  MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir toplantıda bir konuşma yaparak, “Yerel seçimler üzerine Gebze’yi karış karış gezerek her kesimi dinleyeceğiz, kurum kuruluş ve STK ziyaretleri yapıp yerel çözüm önerileri alacağız. Bizim MHP Gebze olarak en büyük projemiz, ‘Biz istedik oldu’ mantığı ile değil Gebze’yi Gebzeliler ile birlikte yöneteceğiz. ‘MHP Gelecek Gebze Güzelleşecek’ sloganı ile yerel seçim hazırlıklarımızı sürdürecek Üç Hilalli Ay yıldızlı Bayrağımızı Gebze Belediyesine dikeceğiz.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir düzenlediği yönetim kurulu toplantısında, “Biz istedik oldu mantığı ile değil Gebze’yi Gebzeliler ile birlikte yöneteceğiz.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplandı.  MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Murat Yılmaz ve İl Yöneticilerinin katılımları ile başlayan toplantı şehitler için yapılan dualar ile devam etti. Başkan Taşdemir genel ve yerel gündeme ait bilgilendirmelerde bulundu. Bölge ve Mahalle Başkanlarının yerel seçim raporları analizi yapılarak, kasım ayına kadar yapılması planlanan ziyaret programları düzenlendi.

HAZIRLIKLARIMIZ SÜRECEK

Yönetim kurulu ve bölge yetkilileri yerel seçim hazırlıkları hakkında partililere bilgi verdi.  MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir toplantıda bir konuşma yaparak, “Yerel seçimler üzerine Gebze’yi karış karış gezerek her kesimi dinleyeceğiz, kurum kuruluş ve STK ziyaretleri yapıp yerel çözüm önerileri alacağız. Bizim MHP Gebze olarak en büyük projemiz, ‘Biz istedik oldu’ mantığı ile değil Gebze’yi Gebzeliler ile birlikte yöneteceğiz. ‘MHP Gelecek Gebze Güzelleşecek’ sloganı ile yerel seçim hazırlıklarımızı sürdürecek Üç Hilalli Ay yıldızlı Bayrağımızı Gebze Belediyesine dikeceğiz.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.