Saadette tempo artacak

Siyaset 04.03.2020 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadette tempo artacak

Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. Şehitlerimiz nedeniyle Erbakan programını iptal eden partililer, yakın dönemde saha içinde ve saha dışında pek çok çalışma adına kolları sıvarken bahar döneminde hareketli saatler yaşayacaklar. BAHARDA YOĞUN MESAİ Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı yoğun günler geçiriyorlar. Şehitlerimiz nedeniyle Erbakan anma programını iptal eden Saadet Partisi Gebze, yakın dönemde saha içinde ve saha dışında pek çok çalışma adına kolları sıvadı. Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı bahar dönemiyle beraber yoğun günlere imza atmaya hazırlanıyor. Partililer yoğun bir döneme imza atmaya hazırlanırken partide tüm birimlerde çalışmalar yoğun ve yolunda gidiyor. TÜREL’DEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel partide çalışmaların yolunda gittiğini ve tempolarının artarak süreceğini kaydetti. Türel, “Yoğun bir süreç bizleri bekliyor. Hem Gebze için hem de ülkemiz için çalışıyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet dilemek istiyorum. Saadet Partisi Gebze olarak acılarını paylaşıyoruz. Şehit yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize Allahtan şifa diliyoruz, askerlerimiz kalbimizde, her zaman yaşayacak” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. Şehitlerimiz nedeniyle Erbakan programını iptal eden partililer, yakın dönemde saha içinde ve saha dışında pek çok çalışma adına kolları sıvarken bahar döneminde hareketli saatler yaşayacaklar.

BAHARDA YOĞUN MESAİ

Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı yoğun günler geçiriyorlar. Şehitlerimiz nedeniyle Erbakan anma programını iptal eden Saadet Partisi Gebze, yakın dönemde saha içinde ve saha dışında pek çok çalışma adına kolları sıvadı. Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı bahar dönemiyle beraber yoğun günlere imza atmaya hazırlanıyor. Partililer yoğun bir döneme imza atmaya hazırlanırken partide tüm birimlerde çalışmalar yoğun ve yolunda gidiyor.

TÜREL’DEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel partide çalışmaların yolunda gittiğini ve tempolarının artarak süreceğini kaydetti. Türel, “Yoğun bir süreç bizleri bekliyor. Hem Gebze için hem de ülkemiz için çalışıyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet dilemek istiyorum. Saadet Partisi Gebze olarak acılarını paylaşıyoruz. Şehit yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize Allahtan şifa diliyoruz, askerlerimiz kalbimizde, her zaman yaşayacak” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.