“İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!”

Gebze 08.06.2020 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!”

MEDİCAL PARK GEBZE’DE ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Medical Park Gebze Hastanesi’nde vatandaşların şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Hastaneye tepki gösteren Gebzeli bir vatandaş, “Gebze Medical Park Hastanesi gerçekten yazıklar olsun insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!” dedi. Gebze’nin özel sağlık kuruluşlarından biri olan Medical Park Gebze Hastanesi hakkında Gebzeli bir vatandaş korkunç bir iddiada bulundu. Hastanede annesine yapılan test sonuçlarını sürekli ötelendiğini iddia eden Müge isimli vatandaş Sağlık Bakanlığı ile görüşmesinin ardından Medical Park Gebze Hastanesi’nin numuneleri eksik aldığını itiraf ettiğini söyledi. İŞTE GEBZELİ VATANDAŞIN ŞİKAYETİ “19 Mayıs günü annemin şikayetleri üzerine Gebze hastanesine acilden giriş yaptık önce bakmadılar dahiliyeye görünmeniz lazım dediler annem orada fenalaşıp bayılınca başına üşüştüler. Doktor geldi serum takıldı tahliller yapıldı kanda enfeksiyon çıktı ama şikayetler yüzünden doktor covid19 testi istedi neyse Numune alındı 2 gün içinde sonuç gelecek denildi 6 gündür sonuç çıkmadı hastaneyi 10 kez aramamıza rağmen Sağlık Bakanlığından dönüş yapılacak denildi en sonunda zar zor ilçe sağlığa ulaştık Numune eksik alınmış tekrar vermeniz gerekir dediler şikayetler devam ettiği için hastaneye gittik yapılan açıklama bayramdan sonra alabilirlermiş örneği böyle bir şey olabilir mi bizimle kavga ediyorlar bir de! Gebze Medical Park Hastanesi gerçekten yazıklar olsun insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!”
MEDİCAL PARK GEBZE’DE ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Medical Park Gebze Hastanesi’nde vatandaşların şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Hastaneye tepki gösteren Gebzeli bir vatandaş, “Gebze Medical Park Hastanesi gerçekten yazıklar olsun insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!” dedi.

Gebze’nin özel sağlık kuruluşlarından biri olan Medical Park Gebze Hastanesi hakkında Gebzeli bir vatandaş korkunç bir iddiada bulundu. Hastanede annesine yapılan test sonuçlarını sürekli ötelendiğini iddia eden Müge isimli vatandaş Sağlık Bakanlığı ile görüşmesinin ardından Medical Park Gebze Hastanesi’nin numuneleri eksik aldığını itiraf ettiğini söyledi.

İŞTE GEBZELİ VATANDAŞIN ŞİKAYETİ

“19 Mayıs günü annemin şikayetleri üzerine Gebze hastanesine acilden giriş yaptık önce bakmadılar dahiliyeye görünmeniz lazım dediler annem orada fenalaşıp bayılınca başına üşüştüler. Doktor geldi serum takıldı tahliller yapıldı kanda enfeksiyon çıktı ama şikayetler yüzünden doktor covid19 testi istedi neyse Numune alındı 2 gün içinde sonuç gelecek denildi 6 gündür sonuç çıkmadı hastaneyi 10 kez aramamıza rağmen Sağlık Bakanlığından dönüş yapılacak denildi en sonunda zar zor ilçe sağlığa ulaştık Numune eksik alınmış tekrar vermeniz gerekir dediler şikayetler devam ettiği için hastaneye gittik yapılan açıklama bayramdan sonra alabilirlermiş örneği böyle bir şey olabilir mi bizimle kavga ediyorlar bir de! Gebze Medical Park Hastanesi gerçekten yazıklar olsun insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.