Vatandaş Twitter’dan istedi belediye çözdü!

Gebze 12.06.2020 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaş Twitter’dan istedi belediye çözdü!

Gebze’de bir vatandaş Twitter üzerinden Gebze Belediyesini ulaşarak, çarşıdaki ağaçların, reklam panolarıyla dolmamasını ve ağaçlara bu tip şeylerin asılmamasını istedi. Konuyla ilgili hemen çözüm yoluna giden Gebze Belediyesi ekipleri sorunu çözerek gönülleri kazandı. Gebzeli bir vatandaş, Twitter üzerinden Gebze Belediyesini etiketleyerek Gebze çarşıdaki ağaçların, reklam panolarıyla dolmamasını ve ağaçlara bu tip şeylerin asılmamasını istedi. Gebze Belediyesini etiketleyerek talepte bulunan Gebzeli vatandaşın isteğine Gebze Belediyesi’nden yanıt geldi. Gebze Belediyesi, vatandaşın attığı tweetin altına ağacın reklam yazılarından uzak olan görüntüsünün fotoğrafını çekerek yanıtlayarak, Gebzeli vatandaşa sosyal medya üzerinden teşekkür etti. Gebze Belediyesi’nin bu davranışı sosyal medyada çok konuşulurken ekiplerde anında müdahale sağladıkları için büyük bir alkış almayı başardı.

Gebze’de bir vatandaş Twitter üzerinden Gebze Belediyesini ulaşarak, çarşıdaki ağaçların, reklam panolarıyla dolmamasını ve ağaçlara bu tip şeylerin asılmamasını istedi. Konuyla ilgili hemen çözüm yoluna giden Gebze Belediyesi ekipleri sorunu çözerek gönülleri kazandı.

Gebzeli bir vatandaş, Twitter üzerinden Gebze Belediyesini etiketleyerek Gebze çarşıdaki ağaçların, reklam panolarıyla dolmamasını ve ağaçlara bu tip şeylerin asılmamasını istedi. Gebze Belediyesini etiketleyerek talepte bulunan Gebzeli vatandaşın isteğine Gebze Belediyesi’nden yanıt geldi. Gebze Belediyesi, vatandaşın attığı tweetin altına ağacın reklam yazılarından uzak olan görüntüsünün fotoğrafını çekerek yanıtlayarak, Gebzeli vatandaşa sosyal medya üzerinden teşekkür etti. Gebze Belediyesi’nin bu davranışı sosyal medyada çok konuşulurken ekiplerde anında müdahale sağladıkları için büyük bir alkış almayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.