Tatlıkuyu Vadisi’nde çöp yığını

Gebze 14.06.2020 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tatlıkuyu Vadisi’nde çöp yığını

Yeni normalleşmeyle birlikte insanlar uzun sürenin ardından sokaklara akın ederken Gebze Tatlıkuyu Vadisi’nde insanlıktan utandıran görüntüler ortaya çıktı. Türkiye normalleşme sürecine adım atarken uzun süre sonra hafta sonunu dışarıda geçiren vatandaşlar, Gebze Tatlıkuyu Vadisi’ne akın etti. Gebzelilerin gece geç saatlere kadar vakit geçirdiği Tatlıkuyu Vadisi’nde bu sabah koşuya gelen vatandaşlar, yerlere atılan çöplerle karşılaştı. Durumu belediye ekiplerine bildiren duyarlı vatandaşlar, yerlere çöp atanlara ise tepki gösterdi.

Yeni normalleşmeyle birlikte insanlar uzun sürenin ardından sokaklara akın ederken Gebze Tatlıkuyu Vadisi’nde insanlıktan utandıran görüntüler ortaya çıktı.
Türkiye normalleşme sürecine adım atarken uzun süre sonra hafta sonunu dışarıda geçiren vatandaşlar, Gebze Tatlıkuyu Vadisi’ne akın etti. Gebzelilerin gece geç saatlere kadar vakit geçirdiği Tatlıkuyu Vadisi’nde bu sabah koşuya gelen vatandaşlar, yerlere atılan çöplerle karşılaştı. Durumu belediye ekiplerine bildiren duyarlı vatandaşlar, yerlere çöp atanlara ise tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.