İşte yeni valinin ilk isteği!

Kocaeli 19.06.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte yeni valinin ilk isteği!

Ordu Valiliği görevinden Kocaeli Valiliği görevine atanan Seddar Yavuz kendisini tebrik etmek isteyenlerden çiçek yerine farklı bir şey istedi. Ordu Valiliği görevinden Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, kendisini tebrik etmek isteyenlerin, çiçek yerine ihtiyaç sahibi çocuklar için bağışta bulunmasını istedi. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Valiliği görevinden Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, kendisini tebrik etmek isteyenlere anlamlı bir çağrıda bulundu. Vali Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada, tebrik etmek amacıyla çiçek gönderme düşüncesinde olanların, toplumun dezavantajlı kesimine, öksüz, yetim, engelli ve sokakta çalıştırılan çocuklara yardımda bulunulabilmek üzere çiçeğe ödeyecek oldukları ücreti, Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait Vakıflar Bankası İzmit Şubesi hesabına yatırmalarını istedi.  

Ordu Valiliği görevinden Kocaeli Valiliği görevine atanan Seddar Yavuz kendisini tebrik etmek isteyenlerden çiçek yerine farklı bir şey istedi.

Ordu Valiliği görevinden Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, kendisini tebrik etmek isteyenlerin, çiçek yerine ihtiyaç sahibi çocuklar için bağışta bulunmasını istedi. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Valiliği görevinden Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, kendisini tebrik etmek isteyenlere anlamlı bir çağrıda bulundu. Vali Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada, tebrik etmek amacıyla çiçek gönderme düşüncesinde olanların, toplumun dezavantajlı kesimine, öksüz, yetim, engelli ve sokakta çalıştırılan çocuklara yardımda bulunulabilmek üzere çiçeğe ödeyecek oldukları ücreti, Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait Vakıflar Bankası İzmit Şubesi hesabına yatırmalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.