Çakmak sendikacı oldu

Kocaeli 30.06.2020 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çakmak sendikacı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak YERELSEN Sendikası’nın 6. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısına katılarak yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Çakmak sosyal medya hesabı üzerinden yönetim kurulu üyeliğine seçildiğini paylaşarak, “YERELSEN Sendikamızın 6. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısında Divan Kurulu başkanı olarak görev aldık. Genel kurulumuz; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Hizmet-İş, Hak-İş ve işçi sendikaları yetkilileri, belediyeler ve bağlı iştirakler yöneticilerinin yoğun katılımıyla sevgi saygı hoşgörü ve başarı ile tamamlandı. Genel Kurul üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak YERELSEN Sendikası’nın 6. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısına katılarak yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Çakmak sosyal medya hesabı üzerinden yönetim kurulu üyeliğine seçildiğini paylaşarak, “YERELSEN Sendikamızın 6. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısında Divan Kurulu başkanı olarak görev aldık. Genel kurulumuz; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Hizmet-İş, Hak-İş ve işçi sendikaları yetkilileri, belediyeler ve bağlı iştirakler yöneticilerinin yoğun katılımıyla sevgi saygı hoşgörü ve başarı ile tamamlandı. Genel Kurul üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.