Gebze ve Kakanj’ın kardeşliği!

Gebze 08.09.2020 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze ve Kakanj’ın kardeşliği!

Marmara Belediyeler Birliği’nin Bosna ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği ‘Türkiye – Bosna Hersek Kardeş Şehir Buluşmaları’ kapsamında Gebze ve kardeş şehri Kakanj’ın belediye başkanları görüştü. Marmara Belediyeler Birliği (MBB), Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi (BİGMEV) ile birlikte Bosna Hersek ve Türkiye belediyeleri arasında kurulmuş kardeş şehir bağlarının sürdürülmesi ve güçlendirilmesi adına online ‘Türkiye – Bosna Hersek Kardeş Şehir Buluşmaları’ düzenleme kararı almıştı. Alınan karar doğrultusunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve kardeş şehir Kakanj Belediye Başkanı Aldin Sljivo online bir görüşme gerçekleştirdi. ONLİNE GÖRÜŞTÜLER Gerçekleşen görüşmede kardeşlik projelerine yer verildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kakanj Belediye Başkanı Aldin Sljivo arasında gerçekleşen online görüşmede konuşan Başkan Sljivo, “Başkanımızla ilk olarak haziran ayında görüşmüştük. Pandemi sürecinde kardeş belediyemizle buluşmaktan memnun oluyorum ve yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz.” diyerek memnuniyetini dile getirdi. PANDEMİDEN SONRA BULUŞACAKLAR Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz ise, “Kültürel ve sosyal ilişkilerimizi geliştirmek için çalışmalarımızı başlatırız, sonrasında yol haritamızı belirleriz. Bu desturda kardeş şehrimizle görüşerek yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu. İkili pandemi sürecinden sonra karşılıklı ziyaretler gerçekleştirmek ve işbirliklerini değerlendirmek üzere sözleşti.    

Marmara Belediyeler Birliği’nin Bosna ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği ‘Türkiye – Bosna Hersek Kardeş Şehir Buluşmaları’ kapsamında Gebze ve kardeş şehri Kakanj’ın belediye başkanları görüştü.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB), Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi (BİGMEV) ile birlikte Bosna Hersek ve Türkiye belediyeleri arasında kurulmuş kardeş şehir bağlarının sürdürülmesi ve güçlendirilmesi adına online ‘Türkiye – Bosna Hersek Kardeş Şehir Buluşmaları’ düzenleme kararı almıştı. Alınan karar doğrultusunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve kardeş şehir Kakanj Belediye Başkanı Aldin Sljivo online bir görüşme gerçekleştirdi.

ONLİNE GÖRÜŞTÜLER

Gerçekleşen görüşmede kardeşlik projelerine yer verildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kakanj Belediye Başkanı Aldin Sljivo arasında gerçekleşen online görüşmede konuşan Başkan Sljivo, “Başkanımızla ilk olarak haziran ayında görüşmüştük. Pandemi sürecinde kardeş belediyemizle buluşmaktan memnun oluyorum ve yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

PANDEMİDEN SONRA BULUŞACAKLAR

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz ise, “Kültürel ve sosyal ilişkilerimizi geliştirmek için çalışmalarımızı başlatırız, sonrasında yol haritamızı belirleriz. Bu desturda kardeş şehrimizle görüşerek yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu. İkili pandemi sürecinden sonra karşılıklı ziyaretler gerçekleştirmek ve işbirliklerini değerlendirmek üzere sözleşti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.