GİRİB’den MHP Gebze’ye ziyaret

Siyaset 02.10.2020 - 20:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GİRİB’den MHP Gebze’ye ziyaret

Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Kemal Tokmak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Gebze'mizin değerli hemşerileri Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Sn. Kemal Tokmak ve kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Gerek ülkemizin güzide diyarı Giresun gerekse şehrimiz Gebze'nin dünü, bugünü, yarını hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca, ilçemizin Beylikbağı bölgesinin durumu ve sorunları hakkında bilgi alışverişi olarak da gerçekleşen ziyaret sonunda Gebze'miz için faydalı faaliyetlerde birlikte hareket etmek konusunda hem fikir olduk. GİRİB yönetiminin ziyaretleri ve samimi sohbetleri için ilçe yönetimi olarak teşekkür ederiz” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı le son buldu.

Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Kemal Tokmak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Gebze'mizin değerli hemşerileri Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Sn. Kemal Tokmak ve kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Gerek ülkemizin güzide diyarı Giresun gerekse şehrimiz Gebze'nin dünü, bugünü, yarını hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca, ilçemizin Beylikbağı bölgesinin durumu ve sorunları hakkında bilgi alışverişi olarak da gerçekleşen ziyaret sonunda Gebze'miz için faydalı faaliyetlerde birlikte hareket etmek konusunda hem fikir olduk. GİRİB yönetiminin ziyaretleri ve samimi sohbetleri için ilçe yönetimi olarak teşekkür ederiz” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı le son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.