AK Çayırova’da mahalle başkanları atanıyor

Siyaset 09.12.2020 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Çayırova’da mahalle başkanları atanıyor

AK Çayırova’da mahalle başkanları atanıyor

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, mahalle başkanlarını atamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kongresini gerçekleştiren AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, Servet Günay’ı başkan olarak seçmişti. Günay, yöneticilerini belirlemeye göreve geldiği günden bu güne kadar devam ediyor. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay; Emek Mahalle Başkanlığı’na Kenan Güven’i, Çayırova Mahalle Başkanlığı’na Oltan Meral’i, Adem Özgürlük Mahalle Başkanlığı’na ise Kenan Cömert’i atadı. İSTİŞARELER YAPARAK ATADIK Mahalle başkanlığı belgelerini takdim eden Başkan Günay, “Çayırova’mız için inandığımız yolda ilk günkü aşk ile durmadan yürüyoruz. 2023 yolunda yaptığımız istişareler sonucunda yeni mahalle başkanlarımızın atamalarını gerçekleştirdik. Mahalle başkanlarımızın hayırlı olmasını diler yeni görevlerinde başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.        
AK Çayırova’da mahalle başkanları atanıyor

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, mahalle başkanlarını atamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kongresini gerçekleştiren AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, Servet Günay’ı başkan olarak seçmişti. Günay, yöneticilerini belirlemeye göreve geldiği günden bu güne kadar devam ediyor. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay; Emek Mahalle Başkanlığı’na Kenan Güven’i, Çayırova Mahalle Başkanlığı’na Oltan Meral’i, Adem Özgürlük Mahalle Başkanlığı’na ise Kenan Cömert’i atadı.

İSTİŞARELER YAPARAK ATADIK

Mahalle başkanlığı belgelerini takdim eden Başkan Günay, “Çayırova’mız için inandığımız yolda ilk günkü aşk ile durmadan yürüyoruz. 2023 yolunda yaptığımız istişareler sonucunda yeni mahalle başkanlarımızın atamalarını gerçekleştirdik. Mahalle başkanlarımızın hayırlı olmasını diler yeni görevlerinde başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.