Muhtar Aktaş, “Lütfen itibar etmeyin”

Gebze 21.12.2020 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Muhtar Aktaş, “Lütfen itibar etmeyin”

Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, kendi adına açılan sahte sosyal medya hesabı ile ilgili vatandaşları uyardı. Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş’ın şu sıralar kendi adına açılmış olan sahte sosyal medya hesaplarıyla başı dertte. Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, kendi adına açılan sahte sosyal medya hesabı ile ilgili vatandaşları uyararak, resmi sosyal medya hesabından vatandaşları bilgilendirdi. Muhtar Aktaş yaptığı açıklamada, “Esengullaktas01 kullanıcı adıyla ınstagram da adıma sahte hesap açılmıştır. Arkadaşlık isteğini reddedip sayfayı şikayet etmenizi, PTT hesabı verip sizlerden para talep etmekte şahsımla ilgili bir ilişiği yoktur” ifadelerini kullandı.

Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, kendi adına açılan sahte sosyal medya hesabı ile ilgili vatandaşları uyardı.

Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş’ın şu sıralar kendi adına açılmış olan sahte sosyal medya hesaplarıyla başı dertte. Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, kendi adına açılan sahte sosyal medya hesabı ile ilgili vatandaşları uyararak, resmi sosyal medya hesabından vatandaşları bilgilendirdi. Muhtar Aktaş yaptığı açıklamada, “Esengullaktas01 kullanıcı adıyla ınstagram da adıma sahte hesap açılmıştır. Arkadaşlık isteğini reddedip sayfayı şikayet etmenizi, PTT hesabı verip sizlerden para talep etmekte şahsımla ilgili bir ilişiği yoktur” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.