DEVA Darıca’dan Muhtar Topal’a ziyaret!

Siyaset 07.01.2021 - 12:28, Güncelleme: 07.01.2021 - 12:28
 

DEVA Darıca’dan Muhtar Topal’a ziyaret!

DEVA Darıca’dan Muhtar Topal’a ziyaret!

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal'ı ziyaret etti. DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, yönetim kurulu ekibiyle birlikte Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal'ı ziyaret etti. Ziyarette Muhtar Topal ile mahallenin sorunlarını konuşarak sıkıntıları dinleyen Başkan Ünsür ve partililer, aynı zamanda kendi çalışmalarından ve yol haritalarından bahsetti. DEVA Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, “Bugün burada muhtarımızı ziyaret ederek mahalle hakkında bilgiler aldık, kendisine konuk severliği adına teşekkür ediyorum, ziyaretlerimiz devam edecek” diyerek DEVA Darıca olarak çalışmaların süreceğini ifade etti. Partililer en kısa zamanda diğer muhtarlarla da ziyaret gerçekleştireceklerini ifade ettiler.
DEVA Darıca’dan Muhtar Topal’a ziyaret!

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal'ı ziyaret etti.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, yönetim kurulu ekibiyle birlikte Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal'ı ziyaret etti. Ziyarette Muhtar Topal ile mahallenin sorunlarını konuşarak sıkıntıları dinleyen Başkan Ünsür ve partililer, aynı zamanda kendi çalışmalarından ve yol haritalarından bahsetti. DEVA Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, “Bugün burada muhtarımızı ziyaret ederek mahalle hakkında bilgiler aldık, kendisine konuk severliği adına teşekkür ediyorum, ziyaretlerimiz devam edecek” diyerek DEVA Darıca olarak çalışmaların süreceğini ifade etti. Partililer en kısa zamanda diğer muhtarlarla da ziyaret gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.