Deva Darıca esnafı rahat bırakmıyor(!)

Siyaset 08.01.2021 - 11:17, Güncelleme: 08.01.2021 - 11:17
 

Deva Darıca esnafı rahat bırakmıyor(!)

Deva Darıca esnafı rahat bırakmıyor(!)

DEVA Partisi Darıca yöneticileri, İlçe başkanı Muhammet Ali Ünsür başkanlığında esnaf çalışmalarına devam ediyor. Tempoyu arttıran ve çalışmaları hızlandıran partililer, gece gündüz sokakta esnafın yanında yer alıyorlar. Yönetim kurulu üyeleriyle çalışmalarını sürdüren partililer, Darıca esnafını tek tek dolaşmaya devam ederken bu anlamda sıkı bir çalışma içerisinde yer alıyorlar. Partililer, esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinlerken aynı zamanda esnafa pandemi nedeniyle maske hediyesi veriyorlar. BAŞKAN ÜNSÜR: “PANDEMİ İŞLERİ DAHA ZORLAŞTIRDI” Parti çalışmalarını anlatan ve esnafla iletişim kuran partililer kendilerine ve partilerine olan ilgiden ötürü memnun durumda. Güzel bir şekilde çalıştıklarını kaydeden ilçe başkanı Muhammet Ali Ünsür, “Esnafımız pek tabi sıkıntıda, ekonomik olarak sorun yaşıyorlar. Pandemi dönemi zorlaşan tabloyu daha da etkiledi. Bizler parti olarak kendileriniz dinlemeye yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca kendi çalışmalarımızdan da bahsediyoruz. Darıca esnafının yanındayız” dedi.
Deva Darıca esnafı rahat bırakmıyor(!)

DEVA Partisi Darıca yöneticileri, İlçe başkanı Muhammet Ali Ünsür başkanlığında esnaf çalışmalarına devam ediyor. Tempoyu arttıran ve çalışmaları hızlandıran partililer, gece gündüz sokakta esnafın yanında yer alıyorlar. Yönetim kurulu üyeleriyle çalışmalarını sürdüren partililer, Darıca esnafını tek tek dolaşmaya devam ederken bu anlamda sıkı bir çalışma içerisinde yer alıyorlar. Partililer, esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinlerken aynı zamanda esnafa pandemi nedeniyle maske hediyesi veriyorlar.

BAŞKAN ÜNSÜR: “PANDEMİ İŞLERİ DAHA ZORLAŞTIRDI”

Parti çalışmalarını anlatan ve esnafla iletişim kuran partililer kendilerine ve partilerine olan ilgiden ötürü memnun durumda. Güzel bir şekilde çalıştıklarını kaydeden ilçe başkanı Muhammet Ali Ünsür, “Esnafımız pek tabi sıkıntıda, ekonomik olarak sorun yaşıyorlar. Pandemi dönemi zorlaşan tabloyu daha da etkiledi. Bizler parti olarak kendileriniz dinlemeye yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca kendi çalışmalarımızdan da bahsediyoruz. Darıca esnafının yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.