“Bizi küçümseyenler şimdi övgü ile bahsediyor!

Siyaset 12.01.2021 - 11:39, Güncelleme: 12.01.2021 - 11:39
 

“Bizi küçümseyenler şimdi övgü ile bahsediyor!

İYİ Parti Gebze İlçe Yöneticisi Fatih Araç, sosyal medya hesabından bir dizi açıklamalar yaparak adeta içini döktü. Araç, “Bizi küçümseyenler şimdi övgü ile bahsediyor” dedi.

İYİ Parti’nin ilk gününden bu yana olan ve çalışmalarda başrol oynayan Gebzeli yönetici Fatih Araç sosyal medyada içini dökmeye devam ediyor. Araç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisini kötüleyenlere tepki göstererek “Bizi başkalarıyla karıştırmayın partimizin kurumsal ismi olan İYİ’yi kullanmayıp bize İP diyenler bizi küçümseyenler şimdi bizden övgü dolu sözlerle bahsediyorlar partimiz kurulurken her türlü baskıyı yapanlar parti binası tutarken bile karışanlar anket sonuçları geldikçe bu yaptıklarını çok çabuk unutmuşlar” diyerek sert eleştirilerde bulundu. ELEŞTİRİLERE YANITI SERT OLDU Genç yönetici açıklamasının devamında “Biz söylem değiştirenlerden değiliz biz memlekete olan sevgimiz nedeniyle siyaset yapan insanlarız bizim şahsi bir beklentimiz yok bizi başkalarıyla karıştırmayın” diyerek eleştirilere cevap vermiş oldu.
İYİ Parti Gebze İlçe Yöneticisi Fatih Araç, sosyal medya hesabından bir dizi açıklamalar yaparak adeta içini döktü. Araç, “Bizi küçümseyenler şimdi övgü ile bahsediyor” dedi.

İYİ Parti’nin ilk gününden bu yana olan ve çalışmalarda başrol oynayan Gebzeli yönetici Fatih Araç sosyal medyada içini dökmeye devam ediyor. Araç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisini kötüleyenlere tepki göstererek “Bizi başkalarıyla karıştırmayın partimizin kurumsal ismi olan İYİ’yi kullanmayıp bize İP diyenler bizi küçümseyenler şimdi bizden övgü dolu sözlerle bahsediyorlar partimiz kurulurken her türlü baskıyı yapanlar parti binası tutarken bile karışanlar anket sonuçları geldikçe bu yaptıklarını çok çabuk unutmuşlar” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

ELEŞTİRİLERE YANITI SERT OLDU

Genç yönetici açıklamasının devamında “Biz söylem değiştirenlerden değiliz biz memlekete olan sevgimiz nedeniyle siyaset yapan insanlarız bizim şahsi bir beklentimiz yok bizi başkalarıyla karıştırmayın” diyerek eleştirilere cevap vermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.