“Aç kapa diyerek salgın yönetilmez”

Siyaset 17.03.2021 - 16:44, Güncelleme: 17.03.2021 - 16:44
 

“Aç kapa diyerek salgın yönetilmez”

“Aç kapa diyerek salgın yönetilmez”

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür’den gazetemize gündeme dair açıklamalar geldi. Kabine Toplantısı sonrasında gelen mevcut uygulamaların aynen devam kararını eleştiren Başkan Unsur, “Aç kapa aç kapa diyerek salgın sona ermez. Vakalar tırmandı bir süre sonra mecbur kısıtlamalar olacak. Esnaf yine kapatacak. Bu şekilde nereye kadar gideceğiz” dedi. DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür’den gazetemize önemli açıklamalar geldi. Başkan Ünsür, Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamaları ve aynen devam kararını eleştirdi. Başkan Ünsür, “Bakın tam kapanma yapılmadan, uzun süre kısıtlama olmadan, bu kısıtlama zarfında vatandaşların ihtiyaçları karşılanmadan, bir açarak bir kapatarak salgın yönetilmez. Yönetilmediği de meydanda zaten, bir süre sonra zorunluluktan yeniden kapatmalar olacak. Vakalar artıyor, göreceksiniz sil başa döneceğiz” şeklinde konuştu. “ELDE AŞI KALMADI, PEKİ NE OLACAK?” Aşı çalışmalarına da değinen Başkan Ünsür, “Elde aşı yok. Aşı çalışmaları hızlı başladı durdu. Elde aşı kalmadı. Bu şekilde nasıl salgını atlatacağız? Aşı konusunda dünyaya örneğiz dendi. Böyle mi örneğiz? Aşı olan kaç vatandaşımız var, olamayan kaç vatandaşımız var? Gelin beraber hesaplayalım. Baştan sona kötü yönettiğimiz bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Başından sonuna kadar ihmalkârız. Kongreler yapılıyor, aşı çalışmaları durmuş durumda” diyerek iktidarı eleştirdi.
“Aç kapa diyerek salgın yönetilmez”

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür’den gazetemize gündeme dair açıklamalar geldi. Kabine Toplantısı sonrasında gelen mevcut uygulamaların aynen devam kararını eleştiren Başkan Unsur, “Aç kapa aç kapa diyerek salgın sona ermez. Vakalar tırmandı bir süre sonra mecbur kısıtlamalar olacak. Esnaf yine kapatacak. Bu şekilde nereye kadar gideceğiz” dedi.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür’den gazetemize önemli açıklamalar geldi. Başkan Ünsür, Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamaları ve aynen devam kararını eleştirdi. Başkan Ünsür, “Bakın tam kapanma yapılmadan, uzun süre kısıtlama olmadan, bu kısıtlama zarfında vatandaşların ihtiyaçları karşılanmadan, bir açarak bir kapatarak salgın yönetilmez. Yönetilmediği de meydanda zaten, bir süre sonra zorunluluktan yeniden kapatmalar olacak. Vakalar artıyor, göreceksiniz sil başa döneceğiz” şeklinde konuştu.

“ELDE AŞI KALMADI, PEKİ NE OLACAK?”

Aşı çalışmalarına da değinen Başkan Ünsür, “Elde aşı yok. Aşı çalışmaları hızlı başladı durdu. Elde aşı kalmadı. Bu şekilde nasıl salgını atlatacağız? Aşı konusunda dünyaya örneğiz dendi. Böyle mi örneğiz? Aşı olan kaç vatandaşımız var, olamayan kaç vatandaşımız var? Gelin beraber hesaplayalım. Baştan sona kötü yönettiğimiz bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Başından sonuna kadar ihmalkârız. Kongreler yapılıyor, aşı çalışmaları durmuş durumda” diyerek iktidarı eleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.